НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Хората със зелени очи са необикновени! Вижте защо!

Хората със зелени очи са необикновени! Вижте защо!

5655
0
Хората със зелени очи са необикновени! Вижте защо!
Хората със зелени очи са необикновени! Вижте защо!

Хората, обикновено, имат светло или тъмно кафяви очи, сини или черни. Рядко можем да видим такива, които притежават яркозелени очи. Тези, които притежават такъв магнетичен и красив цвят на очите се отличават от другите със своите особени черти. Това са наистина уникални хора, в които се сливат два енергийни потока.

Според народните поверия най-коварните са зелените очи. Този цвят образува от комбинацията на два цвята: жълто и синьо.

За човек с такива очи са присъщи две сили – на донора и на вампира. Ето защо хората с такива очи са надарени с издръжливост, увереност, упоритост, твърдост, целенасоченост, почтеност и стабилност. Те могат да си поставят конкретна цел и упорито да я преследваст, преодолявайки всички препятствия по пътя си.

Хората, които имат зелени очи, се радват на доверие в своята среда. Освен това са отлични организатори. Зелените очи се срещат най-често в онези, които въпреки популярността си не се стрямт на всяка цена да водят, но същевременно искат да бъдат уважавани.

Вижте още: Алкалната вода убива рака, премахва токсините и дава дълголетие!

Всичко, с което се захванат го правят по най-добрия начин. При вземането на решения внимателно преценят цялата ситуация и в трудни моменти могат да намерят правилния изход. Хората със зелени очи гледат на живота сериозно. Но никой не може напълно да разгадае тяхната същност: днес те са едни, утре – съвсем различни. Тези, които са надарени с добра интуиция, също имат зелени очи. Приносът на хората със зелени очи за обществеността е доста голям.

loading...