НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Кои са жените с перфектни качества за съпруга според Зодиака?

Кои са жените с перфектни качества за съпруга според Зодиака?

0
Кои са жените с перфектни качества за съпруга според Зодиака?
Кои са жените с перфектни качества за съпруга според Зодиака?

Днес ще ви запознаем с класацията за най-добрите съпруги сред жените според зодиакалния знак от астролога Кърстен Корли.

1) Стрелец.

Природата на тази жена е такава, че не можете да я разгадаете веднага: спортистка, умница и величествена млада дама. Тя изглежда, че е студена, далеч от целта. И ако не сте ѝ интересни, тя няма да има ентусиазъм за сближаване.

Русалската грубост и аристократичното благородство съвършено съжителстват в тази жена. Трябва непрекъснато да имате търпение и дух на постоянство, за да задържите подобна амазонка. След като постигне целта си, дамата – Стрелец си поставя нови – по-трудни за постигане.

2) Риби.

С жената риби можете да забравите всичко в света. С нея вие се потапяте като в топла вана: така че тя ви обгръща със своя чар. В това състояние е лесно да се чувствате като дрогирани.

Инициативата си за секса Рибите често не я показват, но я очакват от своя партньор. Това не е чувство за такт, слабост или доброта, а присъщата природа на всички Риби, която ви принуждава да се отървете от ненужните тревоги и неприятности. В замяна, тя може да ви даде море от страст.

3) Козирог.

Тъй като жената – Козирог възрастява, сексуалният ѝ опит също се натрупва. Възрастните Козирози разбират добре партньора си, като поставят рамото си на него в трудни времена.

Тяхната неудовлетвореност от сексуалния им живот този знак умее да прикрива. Но ако някой е подходящ, тя се нахвърля върху партньора си без съжаление. Тя съблазнява избраните, не винаги е фина и елегантна, но винаги знае кога и какво да направи.

4) Везни.

Тази жена иска да угоди на всички. Но за нея флиртуването и сексът са две различни неща. Важно е да го разберете, в противен случай ще си тръгнете поради еротично страдание.

Жените – Везни са много внимателни в избора си на партньор, затова те претеглят подробно всички аспекти и фактори. Освен това те искат да изпитват истински чувства към избраниците си. Дамите – Везни обичат комфорта и красотата – цветята и кафето в леглото трябва да бъдат неразделна част от вашите взаимоотношения.

5) Близнаци.

С жените – Близнаци ще се почувствате леко. Няма да ви омръзне да бъдете с тази жена, въпреки че в нея има определен рационализъм. Някой може да хареса това, но друг – не.

Те са много разумни, дори ако на пръв поглед изглеждат лекомислени. Често могат да се преструват, че се интересуват от личността на партньора, въпреки че това може да не е така. Може да е просто поради любопитство, а не заради дълбоки и сериозни планове.

6) Водолей.

За жената – Водолей, партньорът не е достатъчно да бъде просто мъж. На първо място, трябва да станете съмишленици и приятели. И трябва да се откроявате от тълпата, да бъдете независими, уникални индивидуалисти.

Водолеите като партньори са не само чувствителни, но непредсказуеми и интересни. Те обичат свободата, екстравагантни и не ревниви са. В техния характер ще откривате все повече и повече нови черти, скрити за вас преди.

7) Лъв.

Преговорите не са възможни тук: достъпът до тялото ще бъде възможен само ако избраният има престижна кола, мъжествена фигура или открояваща се репутация. Той трябва да е обект на гордост. Все още няма да можете да избягате от битката си с конкурент и серенадата под балкона.

Самоуверена и винаги впечатляваща, лъвицата обича драмата и ефектите, както във филмите. Но нейното достойнство е, че тя рядко се грижи за дреболиите и не е досадна. В близък план това е нейната силна точка.

8) Рак.

Веднага имайте предвид, че естествената упоритост на този знак е много развита и ако трябва да се разделите, няма да можете да го направите веднага. Жената-Рак внимателно се грижи за мъжа си, осигурява му семеен комфорт и вкусна храна, но само ако има добро поведение (според нея).

Силата и желанието на партньора да създаде семейство трябва да бъдат ясно видими. Раците са много ревниви, коварни и користни. Но ако те много ви харесват, тези качества ще се изгладят.

9) Телец.

Жените от този знак не са глупави, макар и да изглеждат такива на пръв поглед. Те обмислят всяка ситуация и всяка стъпка в детайли.

Жената – Телец трябва да бъде хвалена, оценена и обгрижвана. Невниманието силно я наранява – тя страда, ако я лишите от него. И обратното, тя е много любяща и щастлива, ако се грижите за нея.

10) Овен.

Жената-Овен трябва да се съблазнява бързо и напористо. Тя може да ви предпочете веднага или може би просто да ви пренебрегне. Можете да я завладеете с някакъв необикновен подвиг.

Овните са страстни и пламенни любовници, така че партньорът на този представител на знака трябва да бъде любезен и разбран. На пръв поглед може да изглежда, че те са безразлични към признаците на внимание от страна на мъжете и да не знаят как да флиртуват. Но не забравяйте, че жената-Овен забелязва всичко и очаква повече от вас.

Вижте още: Това са трите най-наивни зодиакални знаци

11) Дева.

Ако се влюбите в Дева, със сигурност ще я спечелите по много начини. Комуникацията с нея разширява хоризонтите и укрепва здравето ѝ. Представителите на този знак са много интересни: те спазват стриктно определени правила на поведение и със същия успех ги и нарушават.

Девата обича човека до нея да изразява най-съкровените си желания с плахи намеци и любящ поглед, но с прост текст. Навън непредубедената и силна млада Дева се смущава от неопитността си по сексуалните въпроси, но зрялата Дева не се колебае и е лишена от еротични комплекси. Жените от този знак са по-добри от всички други знаци, които притежават различни техники за сексуално удоволствие.

12) Скорпион.

Сексуалната природа на жената “Скорпион” постоянно се бори с възвишения ѝ дух. Затова тя обгръща едновременно ореола на сексуалността и аурата на строгостта, което само може да покаже, че ако ви обича, тя е много сериозна.

Алчността и желанието да постигне всичко са отличителните качества на Скорпиона. Те обичат даден човек силно с всичките си сетива, в противен случай несигурността им е гарантирана. В еротичните игри има елементи на здравословен садомазохизъм, а страстта е повече от реална.

Споделете тази статия с любителите на астрологията!

loading...