НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Тест за типа личност. Накъде гледа конят според вас?

Тест за типа личност. Накъде гледа конят според вас?

0
Тест за типа личност. Накъде гледа конят според вас?
Тест за типа личност. Накъде гледа конят според вас?

Днес ви предлагаме да преминете през този интересен тест за типа личност. Този тест ще ви покаже кое ваше полукълбо е по-добре развито.

Погледнете изображението. Определете посоката, към която гледа коня. Той гледа настрани или към вас, или може би изглежда така, че гледа и в двете посоки?

Тест за типа личност. Искате ли да знаете каква личност сте Изберете посоката, към която конят гледа и прочете резултата!

Избор – конят ви гледа

Това означава, че вие сте човек, който мисли логично и има математическо мислене. Вие сте собственик на развито ляво полукълбо. Можете лесно да си спомните много различна информация.

Вие предпочитате да разчитате само на фактите и да не вярвате в илюзии. Помните лесно важни дати, телефонни номера, числа. Приятелите и познатите ви мислят, че сте прагматик.

Избор – конят гледа към хоризонта

Можем уверено да кажем, че сте интроверт, с перфектно развито дясно полукълбо. Лесно си спомняте изображения и символи от числа и думи. Най-вероятно имате способността да слушате музика в пристъп на емоции, понякога съжалявате за изречени думи и извършени дела. Открити и любезни по природа, вие позволявате вашите желания да ви “контролират”.

Вижте още: Един психотест на Далай Лама, чрез който ще преоткриете себе си

Избор – погледът на коня може да е и в двете посоки

Може да се каже, че лявото и дясното полукълбо са ви добре развити. Вие сте човек, в който всичко е хармонично. Едновременно сте емоционални и практични. Вие сте добре балансирани между чувства и разум.

Смятате ли, че резултатите от теста съвпадат с вашите характерни черни? Споделете статията с приятелите си?

loading...