НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Финансов хороскоп за ноември 2017 г. за всички знаци от Зодиака

Финансов хороскоп за ноември 2017 г. за всички знаци от Зодиака

917
0
Финансов хороскоп за ноември 2017 г. за всички знаци от Зодиака
Финансов хороскоп за ноември 2017 г. за всички знаци от Зодиака

Месец ноември вече започна и събитията в живота ми вече съвпаднаха с прогнозата. Това е невероятно. Как е възможно това? Разберете и вие точно сега, какво ви очаква през ноември по отношение на финансите. Някой ще стане много богат! И това може да сте вие!

Дори минималното парично богатство може да разруши оковите на бедността. Всички успешни хора знаят за това не от слухове. Но малко хора се замислят защо капризната Съдба се обръща към нас в точното време.

Астролозите и хората, които обичат хороскопите, търсят отговор в астропрогнозата. В крайна сметка всеки късмет е последица от влиянието на планетите и съзвездията. Финансовите победи започват от нас и космическата енергия помага да се приспособим към тях.

Овен

През първата половина на ноември, Овенът може да попадне в затруднено положение. Факт е, че го управлява Венера, която на шестия ден ще загуби цялата си сила. Тя може да допусне неблагоприятни промени, но късметът все още ще бъде на ваша страна. Финансовата независимост ще се превърне в актуална тема. И да я постигнете, ще ви бъде лесно. Парите ще се стичат към вас като река, особено ако имате опит и необходимата квалификация.

Вече в средата на месеца значително ще подобрите финансовото си положение, да не говорим за края на ноември. Венера, която обикновено разваля живота ви, ще запълни всичките ви пропуски. Намерете мотивация да не пропускате всички възможности. Не губете време за позициониране – не е нужно да показвате победите си. Скромността и отдадеността са ключът към успеха ви.

Телец

Телецът по природа е склонен да натрупва финансови ресурси. Той винаги има пари и начини да ги получи. Но в този месец ще бъдете предразположени към съществени рискове и изтичане на пари. Активната планета за вас ще бъде Нептун, която се укрепва от престоя в Риби. Тази планета е вашият истински враг. Ще трябва да избягвате клишетата и стереотипите. Накратко, трябва да промените правилата на играта.

Нептун на 23 ноември ще завърши своя дълъг ретрограден период, но това няма да подобри значително финансовото ви състояние. Напротив – вълнението ще се увеличи и вие може да загубите бдителност. Ще трябва да докажете себе си като новатор, който не пренебрегва нищо ново и успешно, като същевременно запазва разума си. Пазете се от неоправдани рискове. През ноември играете шах със самата Вселена. Поради това е по-добре да отделите повече време за стратегия и планиране, отколкото да извършите няколко грешни хода.

Близнаци

През ноември Меркурий, вашият покровител и най-добър приятел, става по-активен. Не е известно кой на кого ще помогне: вие на него или той на вас. В самото начало на своето движение по съзвездието “Стрелец”, което ще започне от 5 ноември, Меркурий ще бъде в неблагоприятно положение за вас. Този преход ще го извади от обичайната му позиция и вие ще загубите своя помощник. Трябва да действате предпазливо: финансовите проблеми могат да ви очакват буквално зад всеки ъгъл. Въпреки това ще имате силата да намерите допълнителни резерви и да се справите с тези случаи.

До 30 ноември Меркурий няма да промени позицията си. Но не можете да оставяте проблемите да ви провалят. Укрепване на енергията, привличане на късмет, направете всичко, за да избегнете проблемите. Ориентирайте се към необходимото изпълнение на всички планирани дела. Не забравяйте за онези, които са ви помагали и ви помагат дори сега.

Рак

Първата половина на ноември ще бъде трудно време за Рака. Можете да получите много противоречива информация, поради която можете да се объркате, да направите грешно решение и да се отклоните. Разбира се, Юпитер, който е вашата активна планета, няма да позволи това. Но уроците на живота са сравними само със силни удари. Въпреки всичко за вас ще бъде идеалното време да тръгнете по пътя на богатство.

Космическият гигант ще запази умерената си активност през целия месец. Това означава само едно – интуицията ви ще бъде укрепена. Доверявайки се на вътрешния си глас, можете да наваксате късмета, а след това, средата на месеца ще ви изглежда като приказка. Юпитер ще ви позволи да получите повече, отколкото можете да си представите, но в разумни граници.

Лъв

Непрестанно спокойният, балансиран и умерено активен Плутон в Козирог ще бъде начело на материалния ви живот. Можете да започнете да се съмнявате в себе си, в собствените си способности, планове и цели, но не можете да си дадете свобода. Факт е, че Плутон е отговорен за огромните средства и съответно ще изисква от вас да работите на пълен капацитет. Не допускайте страхове и съмнения. Те ще бъдат фалшиви сигнали, защото политиката на Плутон е да покаже тайните ви слабости, за да можете да ги преодолеете.

Плутон в Козирог хармонично влияе на вашия знак, но все пак си струва да не взимате решения за големи покупки. Вашата основна задача през ноември ще бъде натрупването на средства, а не обратното. Не заемайте и не давайте заеми – така, според астролозите, ще накарате собствените ви пари да работят за вас.

Дева

За Девата е време да се пребори с кризата. За да ви помогне, ще бъде изпратена неспокойната, но в същото време положителна енергия на Урана. Пригответе се: вас ви очаква хаос в материалната сфера, който ще трябва да оправите. Вашият късмет ще бъде укрепен. Облегнете се на него, като не забравяте какво ви е научил животът. Опитът и мъдростта ще ви бъдат полезни през ноември, за да сложите край на решаването на настоящите проблеми, които стоят на пътя към щастието и богатството.

Астролозите съветват да не бързате да поемате инициативата. В началото на месеца, най-добре е да погледнете по-отблизо, да прецените способностите си и да преосмислите всичко. Само в средата на ноември вашите усилия могат да доведат до увеличаване на доходите. Работата ви ще бъде продуктивна. Не се страхувайте да изложите вашите условия, дори ако грешите с егоизъм. В крайна сметка всеки има свой собствен живот.

Везни

Във финансовите дела Нептун ще ви защити. Покровителят ви ще се превърне в най-важната планета през ноември, отговаряща за късмета, за да можете безопасно да очаквате подобрение. Много от Везните ще могат да покажат най-добрите си качества. Вашата целеустременост ще бъде достатъчна, за да отворите вратата на богатството и изобилието. Късметът ще стане ваш постоянен спътник. Докато Нептун е силен, а той ще е силен до края на месеца, не спирайте да се развивате.

Прекарайте ноември така, като че ли никога повече няма да имате късмет. Основното условие за успех ще бъде вашето доверие, амбициозност, инициативност и ентусиазъм. До средата на месеца вашият доход ще нараства бързо. Ако работите, не забравяйте да вземете авансово плащане, тъй като може да не ви платят за свършената работа.

Скорпион

През ноември финансовата ви сфера ще бъде управлявана от Уран. Той е ваш помощник, така че престоя му в знака на Овен ще бъде добър стимул за подобряването на живота ви, за привличането на късмет и за увеличаването на доходите. Импулсивността и ненужната тревожност не могат да бъдат избегнати, но ще станете енергични. Започнете да се отдавате на работата си напълно. Старанието ви със сигурност ще бъде забелязано от всеки.

Възможно е в началото на месеца да срещнете финансова нестабилност. Тук трябва да намалите разходите си, като започнете период на увеличаване на спестяванията. Не си купувайте това, което днес не можете да си позволите. В противен случай ноември е неблагоприятен за онези, които са свикнали да взимат необмислени решения и да не носят отговорност за тях. Звездите казват, че ще имате високо самочувствие и известна инициатива, която ще ви помогне да наваксате всичко, което сте загубили по-рано.

Стрелец

През ноември представителите на съзвездието “Стрелец” ще укрепят своите интелектуални способности. Това се доказва от позицията на Юпитер в Скорпион. Тази планета ще остане в съзвездието на загадъчния знак до 30-ти, като същевременно ще запази умерената си активност. Вие буквално ще имате поле за изява на своите амбиции, предстоят ви успешни възможности. Нищо няма да мине ей така през погледа ви, но все пак е по-добре да се научите да забелязвате знаците на съдбата, които ще ви помагат навсякъде.

През ноември не стойте неподвижни. Развивайте се, започнете самообучение, правете всичко, за да задоволите вашите собствени очаквания. В средата на месеца ще успеете да си сътрудничите с хора. Ще бъде възможно да намерите обща позиция с началниците, колегите, потенциалните си клиенти.

Козирог

В началото на ноември според астролозите Козирозите ще имат проблеми. Плутон ще ръководи късмета ви. Това е доста неприятна новина. Плутон ще продължи да движи своя знак, така че неговата дейност ще остане умерена и отрицателна за вас. Ще преживеете пречки за развитието на бизнеса си, възможно е недоброжелатели и конкуренти да започнат да говорят зад гърба ви. Не позволявайте да бъдете неразбрани, действате честно, не нарушавайте правилата.

Този месец трябва да развивате бизнеса си и да не спирате да работите. Да се отпуснете и да почивате, Плутон няма да позволи. Всяка загубена минута ще ви лиши от късмет и в същото време от някакъв напредък в материалната сфера на живота ви. Борете се до края, мотивирайте се с позитивни мисли и очаквайте победата.

Вижте още: Какъв е вашия кармичен урок според датата на раждане?

Водолей

Бихме искали да зарадваме Водолея с факта, че неговата активна планета през ноември ще бъде защитника Меркурий, но няма как това да се случи. Тя ще бъде отслабена от прехода към съзвездието “Стрелец”. Следващият месец няма да ви донесе късмет или мотивация: силата на Меркурий ще бъде незначителна, но астролозите ви съветват да не унивате.

Няма да има забележим скок и растеж във финансите, но няма да има изтичане на пари. Всичко ще върви по своя начин: плавно, хармонично, без ненужни стимули. Меркурий ще бъде умерено активен през първите дни на ноември, което ще ви помогне да се настроите по правилния начин. Вярно е, че този период е кратък – само 4 дни, и може да бъде последван от объркване, особено ако имате заеми. Разбира се, няма да можете да се справите със заемите за толкова кратко време, но няма да можете и да вземете нови. Пазете се от парите на другите хора.

Риби

През ноември Венера ще бъде основната планета за вас. Нейната енергия ще отслабне на 7 ноември, но дотогава ще имате всички шансове да се хванете на опашката на късмета. До 30-и  Венера няма да може да ви помогне. За да надделеете над външните обстоятелства, ще трябва да покажете умение, хитрост и доза предпазливост. Мъдростта и съветите на хората, на които се доверявате, ще ви помогнат да поддържате баланс и да не прекрачвате границите.

Ще бъдете обект на негативност, а събитията във финансовия ви живот, могат да изискват от вас да вземете кардинални решения. Ще ви е необходима способност да действате бързо и обмислено. Лесните финансови победи ще ви дадат сила, която ще ви помогне да постигнете целта си. Основното нещо сега е да не падате духом, така че се настройте позитивно.

loading...