НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Годината на Кучето – 2018: Какво казва Тамара Глоба за нея

Годината на Кучето – 2018: Какво казва Тамара Глоба за нея

3878
0
Годината на Кучето - 2018: Какво казва Тамара Глоба за нея
Годината на Кучето - 2018: Какво казва Тамара Глоба за нея

Годината на червения огнен петел бе управлявана от него мъдро и разумно, но скоро той ще отстъпи място на новия господар. Според източния календар, 2018 г. ще бъде годината на жълтото земно куче. Кучето е неспокойно същество и ще пази нашето благополучие през цялата година. Това животно символизира справедливостта и лоялността –  то никога не предава.

Как да се подготви всеки знак от зодиака за предстоящата година? Известната астроложка Тамара Глоба знае отговора на този въпрос.

Овен

2018 ще донесе на Овена късмет в новите начинания. Няма значение дали става дума за нов бизнес, закупуване на къща, инвестиране или започване на образование, направете тези стъпки с увереност без съмнение. Между другото, ще преживеете и вътрешна трансформация. Представителите на този знак ще започнат да бъдат по-сдържани и ще съумеят първо да помислят, след което да действат.

Под влиянието на символа на годината те ще насочат своята неограничена енергия в правилната посока. Пътувайте повече, защото пътуванията не само разширяват хоризонта, но също така се създават нови познанства.

Годината на Кучето - 2018: Какво казва Тамара Глоба за нея

Телец

Предстоящата година ще бъде напълно свързана със семейното щастие. Жълтото куче ще ви помогне да установите близка и топла връзка с близките си. Най-накрая ще имате възможност да прекарвате повече време с вашите любими хора, които са ви липсвали, докато сте работили усилено през изминалата цяла година.

Между другото, трудът и усилията, които сте полагали няма да минат незабелязани и в началото на годината ще получите интересно предложение, което ще допринесе за вашето кариерно развитие. Тамара Глоба съветва незабавно да го приемете, защото звездите обещават голям късмет.

Годината на Кучето - 2018: Какво казва Тамара Глоба за нея

Близнаци

Хазартната и несигурна 2017 ще бъде заменена от мъдрата и целенасочена 2018-а година. За представителите на този знак започва период на ревизия на ценностите. Да, ще имате много мисли и съмнения дали всичките ви усилия и нерви са оправдани. Но не прекарвайте дълго време затворени и вглъбени в себе си, защото годината на кучето ще даде много успехи. Посещавайте курсове, усъвършенствайте се, самообучавайте се и инвестирайте в себе си.

Има голяма вероятност през следващата година да започнете нов бизнес и да увеиличите финансовите потоци. Това ще ви даде увереност и самочувствие.

Годината на Кучето - 2018: Какво казва Тамара Глоба за нея

Рак

Представители на този знак са доста затворени, но повелиятелят на 2018 – Кучето желае да бъдат отворени и приятелски настроени. Ето защо началото на годината ще бъде малко трудно за тях, понеже хората, родени тогава ще се затруднят да се отворят за промяна. Важно е да се отбележи, че промените ще бъдат много радикални. Може би ще смените работата или дори ще се преместите в друг град или държава. Във всеки случай Жълтото куче няма да ви предаде и всичко ще се окаже много положително.

След като отмине всичко, ще се смеете и радвате на тези неочаквани промени.В любовта също ще преживеете задоволство.

Годината на Кучето - 2018: Какво казва Тамара Глоба за нея

Лъв

През 2018 г. Лъвовете ще бъдат още по-приветливи и, разбира се, ще бъдат в центъра на вниманието. В самото начало на годината те ще бъдат разтърсени във всяка област на живота, като това ще произведе увереност в тях. Това е, което може да им изиграе неприятен номер е да не съумеят да видят добре реалността и да се сблъскат с предателство и загуба. Ето защо не трябва да губите хладния си разум. Ограничавайте емоциите и внимателно обмисляйте решения си. В края на краищата, освен своя атрактивния външен вид, трябва да сте готови да се защитавате и борите.

Годината на Кучето - 2018: Какво казва Тамара Глоба за нея

Дева

Последните няколко години са били много тежки и стресиращи за Девата. Но не се притеснявайте – през 2018 г. най-сетне ще можете да си отдъхнете. Ще почувствате как всичките тези години на усилие и жертва под формата на упорита работа, лишаване от различни удоволствия и от комуникация с близки ще донесат добър плод. Жълтото куче ще донесе радост в живота ви. Финансово благополучие, любов, съдбоносни промени – всичко това ще ви направи щастливи. Но помнете, че всичко това може да не се случи гладко, бъдете готови за изненади и обрати на съдбата! Най-общо, родените под този знак ще бъдат много щастливи!

Годината на Кучето - 2018: Какво казва Тамара Глоба за нея

Везни

Везните обичат във мирът и хармонията. Но през 2018 г. ще трябва да вземете много решения и да разрешите много спорове. Не се притеснявайте, Жълтото куче ще бъде на ваша страна, но се уверете, че трудът и размислите ви не са просто празен лай. Бъдете любезни към роднини и приятели, защото те ще ви помогнат да запазите баланса си. И не си помисляйте да се съмнявате в правилността на вашите решения!

Годината на Кучето - 2018: Какво казва Тамара Глоба за нея

Скорпион

През следващата година ще се даде възможност на скорпионите да разкрият нови черти и качества от своя характер на околните. Обикновено се смята, че те са много хладнокръвни и не толкова мили. Но всъщност те са много приятелски настроени и привързани. Ето защо през 2018 г. ще открият и създадат здрави взаимоотношения, а мнозина дори ще се омъжат. Това ще послужи като допълнителен стимул за достигане на нови висоти в кариерата.

Годината на Кучето - 2018: Какво казва Тамара Глоба за нея

Стрелец

През 2017 г. Стрелците са избирали и определяли своите приоритети и през 2018 г. те ще станат по-успешни и по-щастливи, поради избрания път. В годината на Жълтото куче оптимизмът ще се увеличи. Радостта ще донесе пътуване, нови преживявания и познати. Стрелците ще имат възможността да споделят своите знания и таланти, така че другите ще ги приемат още по-добре.

Ако от дълго време във вас се е развивал голям проект и идея, Тамара Глоба казва, че сега е времето да го реализирате. Всичко ще се развие по най-добрия начин.

Годината на Кучето - 2018: Какво казва Тамара Глоба за нея

Козирог

Въпреки факта, че упорството на някои представители на този знак е дори по-голямо от това на Овена, за много Козирози в годината на Петела, изглежда, че късметът е бил напуснал живота им и е няма намерение да се връща. Но кучето ще донесе нови положителни емоции, ще възвърне доверието, стабилността и спокойствието.

Козирозите най-сетне ще могат да се отпуснат малко. Но насочвайте живота си в правилната посока. Добре е да не повтаряте старите грешки, за да не могат горчивите провали от миналото да намерят място в бъдещето.

Годината на Кучето - 2018: Какво казва Тамара Глоба за нея

Водолей

Всичко ще се развие добре през първата половина на годината: ще имате достатъчно време и усилия за семейството и работата. Уви, спокойствието ще свърши още в средата на годината. По това време Водолеите ще си поставят много трудна цел или ще искат да направят скъпа покупка. След като са се потопили напълно в работа, рискуват да развалят добрите си отношения с близките хора.

Вижте още: Еклерова торта! Десерт, който ще омае всеки любител на сладкото!

Втората половина на годината наистина ще бъде крайъгълен камък, когато става въпрос за вземане на важни решения. Не забравяйте, че жълтото куче е на ваша страна.

Годината на Кучето - 2018: Какво казва Тамара Глоба за нея

Риби

За Рибите следващата година е много добре развита финансово. Но в годината на Кучето нещо ще им подскаже, че е време да изберат своя собствен път, така че да не зависят от други хора и че трябва да се движат в своята цел. Не се страхувайте през следващата година да се заемете с какъвто и да е проект, дори няколко на брой. Това, което е ненужно, ще изчезне и избраната посока ще бъде определяща. Не забравяйте за своите близки хора, защото поради разногласията с тях могат да възникнат сериозни и дълготрайни конфликти.

Годината на Кучето - 2018: Какво казва Тамара Глоба за нея

loading...