НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Мечтите ви ще разкрият много за вас като човек!

Мечтите ви ще разкрият много за вас като човек!

0
Мечтите ви ще разкрият много за вас като човек!
Мечтите ви ще разкрият много за вас като човек!

Често мечтаем, представяйки се в различни страни или места. Мечтите ни отвеждат далеч от реалния живот. В нашия въображаем свят всичко е цветно и мирно. Но малко хора се замислят, че нашите мечти се характеризират с нашите скрити желания и проблеми.

Интересният психологически тест ще ви помогне да се потопите в мечтите си и с помощта на собственото си въображение ще разберете, кое е най-важното нещо в живота ви в момента.

За да получите най-точния резултат, не мислете за отговорите. Правилно е винаги това, което ви идва първо на ум. Запишете вашите отговори. Нека започнем.

Интересен психологически тест разговор с подсъзнанието

Представете си, че сте в най-страхотната и колоритна страна – тази от мечтите ви. Живеете в дворец:

1) Колко хора живеят с вас? Кои са слугите, войниците, вашият цар (кралица)?

2) Опишете подробно стаята, в която живеете?

3) Какви животни живеят в двореца?

4) Какво правят те, защитават жилището ви или просто живеят там? Харесвате ли ги?

5) Влизате ли в кухнята, колко ястия има там?

6) Ще обядвате ли или ще пропуснете?

7) Излизайки от замъка, какво видяхте?

8) Вдигнете главата си, какво виждате в небето?

9) Какво е времето в царството, студено ли е или топло?

10) Готови ли сте да отидете по-далеч или ще се върнете вкъщи?

Резултати от психологическия тест

1) Хората, с които живеете, са неразделна част от вашия живот. А мястото, където ги поставяте, отговаря на това как се отнасяте към тях.

2) Стая – символизира как се държите в обществото. Цветна и голяма – вие сте свикнали да бъдете в центъра на вниманието. Скромна и малка – вие сте резервиран и умислен човек.

3) Животните характеризират начина, по който възприемате света. Хищници – виждате света с агресия. Домашните любимци показват, че сте тихи и спокойни личности.

4) Вашето отношение към животните и тяхната роля показват състоянието на ума. Ако те пазят, това сигнализира тревога в душата ви. Просто живеят, чувствате се спокойно и удобно.

5) Колкото повече са ястията, толкова по-силни сте като човек.

6) Ако не искате да хапнете обяд, тогава заплитането на вашите вътрешни проблеми е по-голямо от това, което изглежда на пръв поглед.

7) Ако видяхте ограда, канавка или други препятствия, тогава се опитвате по всякакъв начин да се предпазите от другите. Липсата на пречки показва вашата откритост.

Вижте още: Изберете място, на което бихте искали да бъдете в момента

8) Ясното синьо небе и пеенето на птици разкрива любов в сърцето ви. Мрачното небе е предвестник на кавга.

9) Времето в царството символизира проблемите в живота и желанието ви да ги преодолеете. Ако е студено, чакате всичко да се развие от само себе си. Ако е горещо, сте готови да влезете в битка.

10) Ако продължите нататък, вие се интересувате от всички нови неизследвани места и сте готови за промени в живота си. Връщането обратно у дома означава, че търсите преди всичко комфорт и не сте поддръжник на риска.

loading...