НАЧАЛО СЪВЕТИ ЗА ДОМА Направете от електрическите крушки стилна декорация за дома!

Направете от електрическите крушки стилна декорация за дома!

0
Направете от електрическите крушки стилна декорация за дома!
Направете от електрическите крушки стилна декорация за дома!

Понякога чорапите трябва да се сменят по-рядко от електрическите крушки в апартамента. Колко дълго ще работят крушките зависи от фактори като качеството им и грижата на купувачите. Цената за най-обикновена крушка започва от 2 лева, издържаща няколко месеца, като много често се случва да ни затрупа вълна от недоволство и чувство на неудовлетвореност, тъй като крушките изгарят по-бързо от очакваното. Но днес сме ви подготвили материал, който ще ви помогне да се справите!

Предлагаме ви да разгледате различните начини за използването на неработещи крушки, които е жалко да се изхвърлят. Най-често те се използват за украса на пространството и също така изглеждат много интересно.

1) Изглежда просто? Така е!

Тези крушки се продават в онлайн магазините за 7 евро, но ние знаем, че е по-добре да си ги направите със своите собствени ръце.

Основният въпрос, който възниква при вида на тези крушки е как да постигнете този цвят? Има няколко опции за боядисване:

1) Вземете мастило от химикал. Съдържанието нанесете върху повърхността на стъклото, предварително смесете мастилото с ацетон, етилов алкохол или парфюм. Не забравяйте, че крушката ще стане синя.

2) Лакът за нокти също е подходящ. По-добре е да вземете устойчив полупрозрачен лак, тъй като при висока температура цветът изгаря. Можете да използвате нормална четка.

3) Ако не планирате да загрявате крушката, PVC лепилото може да се използва и за боядисването ѝ.

4) Автомобилна боя – но издържа на температура само до 200 градуса.

5) Бои за стъкло – най-добрата, но скъпа опция. Една малка тубичка струва около 4 лева, освен това са подходящи само водоразтворими бои.

6) Силиконовите бои са идеални за боядисване на повърхности, които са планирани да се използват при високи температури.

2) Малките крушки могат да бъдат превърнати в бижута.

3) Терариуми от електрически крушки.

Терариумите от електрически крушки са много популярни напоследък. За да ги направите сами, ще ви трябват няколко часа, специални материали и търпение. Като пълнеж най-често се използват пясък, мъх и камъни. Такива терариуми се наричат вечни, защото не изискват грижи.

4) Крушката може да се превърне в аквариум.

5) Електрическите крушки са удобни за декориране на дома, всичко зависи от вашето въображение.

6) Интересна посуда под формата на крушки.

7) Ако все още искате да използвате електрическата крушка, за да получавате светлина, тогава подобна горелка е най-добрият вариант.

Маслената лампа се прави много просто. Освободете крушката от вътрешните ѝ елементи, излейте маслото в нея и закрепете обикновен фитил. Бъдете внимателни, когато използвате и създавате такава лампа!

Ако имате умението да боравите със стъкло, можете да превърнете крушката в малък свещник.

8) Декоративен полилей от множество неработещи крушки.

9) И това е дръжка за вратата!

За да я направите, трябва да напълнете крушката с цимент, след което внимателно да счупите стъклото и да покриете получената дръжка със специални средства.

Вижте още: 8 интересни и нестандартни идеи за красива коледна елха

Дръжката лесно се превръща в стилна закачалка.

10) Разбира се, една от най-простите опции, не изискваща усилия, е вазата.

11) От електрическите крушки можете също да си направите солница.

loading...