НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Какво казва цвета на дрехите, които носите, за вашата личност?

Какво казва цвета на дрехите, които носите, за вашата личност?

0
Какво казва цвета на дрехите, които носите, за вашата личност?
Какво казва цвета на дрехите, които носите, за вашата личност?

Усещаме енергията на цвета подсъзнателно. Ето защо, ние сме интуитивно привлечени към цвета със сходна енергия на нашата. Взимайки от него сила, той ни дава увереност.

Ако човек не харесва цвета на дрехите си, той незабавно се чувства неудобно, усеща дисхармония, губи доверие. А какво казва за вас цветът на дрехите, който вие предпочитате? Нашият тест ще ви помогне да получите точен отговор.

Какво казва цветът на дрехите гардеробът ще разкрие вашата личност!

Психология  на цветовете на дрехите – какво разкрива вашият любим цвят?

Черен

Нееднозначен и загадъчен цвят. Избира се от хора, които се опитват да скрият слабостите си, като подчертават своята недостъпност и мистерия. Такива хора често са склонни да драматизират ситуацията. Но ако някой успее да събуди тяхната страстна натура, те са готови да направят много за такъв човек.

Бял

Цветът на особняците. Репутацията за любителите на бялото е най-важна, ужасно се страхуват, че ще я опорочат. Винаги се опитват да изглеждат най-добре. Те рядко изпитват състрадание към мъката на някой друг. С хората се държат студено и отчуждено. Те винаги са елегантни, стремят се към независимост и всички важни решения взимат самостоятелно.

Зелен

Открити и любезни хора. Те са в състояние при първото повикване да дойдат на помощ. От тяхната доверчивост лесно можете да се възползвате, защото те са склонни да идеализират хората. До последното не вярват в предателството. Във всяка ситуация се стремят да намерят положителните аспекти и рядко са в лошо настроение.

Син

Спокойни и балансирани хора. Те не обичат шума, предпочитат умерените действия. Имат отлични бизнес качества, успешни са в изграждането на кариера. При преговори винаги показват най-добрата си светлина. Не харесват новостите в ежедневието си.

Розов

Какво казва цветът на дрехите за човек, който харесва розавото? На първо място, такива хора са мечтатели и романтици. Те често живеят в собствения си свят, избягвайки реалността по всякакъв възможен начин. Те мечтаят за чиста и отворена връзка, способни са да дадат цялата си нежност на любимия човек.

Вижте още: Вашият стил на шофиране разкрива черти от характера ви!

Червен

Страстни и емоционални хора. Те могат бързо да избухнат, дори и заради дреболии. Обичат лукса и повишеното внимание към себе си. Имат силна воля, могат да направят много, за да постигнат своите мечти.

Жълт

Любителите на жълтото искат да превърнат света в по-добро място. Трудно е да преживеят несправедливостта и жестокостта. Те са затрупани с положителна енергия, която не престават да споделят с другите. Обикновено са душата на компанията и практически нямат врагове.

Лилав

Творчески личности. Те харесват свободата на действие и не търпят, когато са ограничени от определени рамки. В главата им за миг минават стотици идеи. Вечната жажда за приключения не им позволява да седят на едно място.

loading...