НАЧАЛО ЗДРАВЕ Брадавиците по кожата ще изчезнат с тези 5 натурални начина!

Брадавиците по кожата ще изчезнат с тези 5 натурални начина!

0
Брадавиците по кожата ще изчезнат с тези 5 натурални начина!
Брадавиците по кожата ще изчезнат с тези 5 натурални начина!

Премахнете брадавиците, като опитате тези проверени методи на лечение!

Въпреки че ще отнеме известно време, за да постигнете желаните резултати, поради лечебните свойства на някои естествени съставки, можем да се преборим с брадавиците, без да прибягваме до вредни химични вещества.

Брадавиците по кожата са проблем, който излиза извън естетическите рамки. Въпреки че засягат красотата, външният им вид показва отслабване на имунната система.

Тези малки, груби релефни кожни процеси се причиняват от един от подтиповете на човешкия папиломавирус (HPV), който, когато не успява да бъде спрян от антителата, успява да атакува тялото.

За щастие, за да избегнете необходимостта да харчите пари за скъпи търговски продукти, съществуват средства от естествен произход, чието прилагане дава добри резултати.

1) Чесън и лимон

Съчетавайки антивирусния ефект на чесъна с натуралните киселини на лимоновия сок, можем да получим полезно лечение, което лесно да отстрани брадавиците.

Съставки:

– 1 скилидка чесън

– 1 супена лъжица лимонов сок (10 мл)

Получаване:

Почистете скилидките чесън и ги накълцайте, докато се получи паста. Добавете лимоновия сок и можете да използвате сместа. Оставете сместа върху брадавиците за 30-40 минути.

2) Лук и мед

Лукът съдържа серни съединения, които улесняват отстраняването на неприятните брадавици, които се образуват върху кожата.

В този случай го комбинираме с антибиотичното и овлажняващо действие на меда, за да получим по-ефективно лечение.

Съставки:

– 1/2 лук

– 2 супени лъжици мед (50 грама)

Получаване:

Поставете лука и меда в блендер. Разбъркайте двете съставки за няколко минути, докато се получи плътна смес. Оставете върху брадавиците за 30-40 минути и изплакнете.

3) Алое вера и ябълков оцет

Активните съставки на гела от алое вера имат антивирусни и антибиотични свойства, които помагат да се контролира ефектът на вируса, който причинява тези недостатъци.

Сместа от алое вера и ябълков оцет улеснява отстраняването на тези малки груби следи.

Съставки:

– 2 супени лъжици гел от алое вера (30 грама)

– 1 супена лъжица ябълков оцет (10 мл)

Получаване:

Добавете гела от алое вера в блендер и смесете с ябълковия оцет.

4) Сода и кокосово масло

Едно от интересните употреби на естествения скраб от содата за хляб и кокосовото масло е премахването на дразнещите брадавици.

Тези съставки имат ексфолиращи и антивирусни свойства, които за кратко време спомагат за възстановяването здравето на кожата. Редовното им приложение забавя появата на този проблем.

Съставки:

-1 супена лъжица сода за хляб (10 грама)

-1 супена лъжица органично кокосово масло (15 грама)

Получаване:

Смесете съставките в купа, докато се получи кремообразна паста.

Вижте още: Магданоз в уникална рецепта за бързо отслабване

5) Аспирин и натурално кисело мляко

Аспиринът съдържа вещество, известно като салицилова киселина, която след пълното усвояване в кожата помага да се намали образуването на брадавици.

Тези свойства се свързват и с киселото мляко, така че тези две съставки осигуряват идеалното лечение за почистването на кожата и регулирането на pH.

Съставки:

– 3 аспирина

– 2 супени лъжици обикновено кисело мляко (40 грама)

Получаване:

Стрийте аспирина на прах и го разбъркайте в купа с обикновено кисело мляко.

Имате ли тези недостатъци по кожата си? Въпреки че те не могат да бъдат премахнати за една нощ, продължителното използване на тези инструменти ще ви помогне да изчезнат.

loading...