НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Никога не давайте сол на заем! Разберете защо!

Никога не давайте сол на заем! Разберете защо!

0
Никога не давайте сол на заем! Разберете защо!
Никога не давайте сол на заем! Разберете защо!

Много често се случва да дойдат съседи, които ви молят да им услужите с малко сол. Е, ние, като добри съседи, винаги сме готови да им помогнем. Но възниква въпросът, дали да го правим? Може би е по-добре да откажем?

Солта е символ на живота, късмета и семейното благополучие. При правенето на магии солта може да лекува, но може и да убие. Ако бъдете помолени за сол, не мислете, че лицето пред вас ще ви бъде благодарно. Много често чрез солта могат да отнемат благополучието ви.

Можете дори да не знаете специалните думи, които да си кажете, и по този начин, без да разберете, ще вземете късмета от човека. Достатъчно е просто да вземете солта и да помислите какво искате да получите.

Вижте още: Как да изчистим отрицателната енергия от дома си?

За да не се случи това с вас, никога не давайте сол на заем. Научете се да казвате една дума – не. Ако не можете да откажете, тогава поискайте да ви я платят и да ви дадат поне 1 стотинка. Само така човекът няма да ви причини никаква вреда, ще ви разбере и няма да се чувства обиден. Ако планира да открадне късмета ви, естествено ще се обърне и ще си тръгне.

loading...