НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Зодиите с най-големи шансове да забогатеят през 2018 година

Зодиите с най-големи шансове да забогатеят през 2018 година

0
Зодиите с най-големи шансове да забогатеят през 2018 година
Зодиите с най-големи шансове да забогатеят през 2018 година

Пригответе се: ще се случи много скоро.
Може би през 2018 година звездите са ви подготвили проспериращо бъдеще и ще станете следващият Бил Гейтс или в най-лошия случай – просто човек с голямо богатство, пише Ohippo.
Можете да сте сигурни в късмета си на 99,9%, ако принадлежите към зодиите, изброени по-долу.

1. Дева

 • Щастлив ден: сряда
 • Щастливи числа: 5, 14, 23, 32, 41, 50
 • Подходящ цвят: бял, жълт, оранжев, сив
 • Камък: топаз

Девите са решителни и трудолюбиви хора с аналитичен ум. За своите големи постижения те са провокирани от целенасоченост, а не от желание да получат слава или пари.

Девата е земен знак. Такива хора гледат реалистично на света. Това е един от най-спокойните знаци в хороскопа. Девите знаят как да се контролират, дори и в най-трудните ситуации.

Представителите на тази зодия се стремят към съвършенство, добри служители и професионалисти са в своята област и са свикнали да изпълняват работата си качествено.

Годината на Земното куче е идеалното време за Девата да покаже най-добрите си качества.

Перфекционизмът е вашият път към успеха, който ще ви даде възможност да се откроите от останалите.

Представители на знака: американските милиардери Уорън Бъфет и Лари Елисън.

2. Скорпион

 • Щастливи дни: неделя, понеделник, вторник, четвъртък
 • Щастливи числа: 8, 17, 26, 35, 44, 53
 • Подходящ цвят: червен и лилав
 • Камък: опал

Чрез всички харизми, които те използват са в състояние да ви продадат всякакви стоки на изгодна цена. Целта на Скорпиона е да ви накара да направите това, което иска той. Няма значение дали сте съгласни или не.

Скорпионът е воден знак. Такива хора имат интуиция и способност да виждат през хората. Те са най-любопитните от всички знаци в хороскопа. От тях се получават чудесни детективи.

През следващата година, благодарение на дисциплината и способността ви да работите усърдно и усилено, можете да постигнете невероятен успех в ученето.

В годината на Кучето ще станете богати, ако извлечете от всяко поражение урок, поучите се от грешките си и продължите напред.

Представители на знака: Бил Гейтс.

3. Лъв

 • Щастливи дни: вторник, петък, неделя
 • Щастливи числа: 5, 14, 13, 32, 41, 50
 • Подходящ цвят: златен, оранжев, жълт, червен
 • Камък: рубин

Лъвът е единственият огнен знак в този списък. Лъвовете са царе на джунглата, в света на хората – това са най-енергичните и активни личности, родени са лидери.

Отличават се със смелост и невероятна харизма, всяко от техните начинания е обречено на успех. Те обичат да бъдат в светлината на прожекторите.

Лъвовете са оптимистични същества. Те са добре запознати с възможностите си, умеят да ги използват, за да постигнат това, което искат.

Представителите на този знак държат много на достойнството си. На първо място те имат свои собствени ценности и самоуважение.

Цветът на следващата година е жълт – един от най-подходящите за Лъва. Следователно, този знак има много големи шансове за значително набъбване на банковата сметка през 2018 г.

Представители на знака: Коко Шанел, Ив Сен Лоран, Джоан Роулинг.

4. Телец

 • Щастливи дни: понеделник, петък, събота
 • Щастливи числа: 2, 11, 29, 37, 56
 • Подходящ цвят: бял и зелен
 • Камък: смарагд

Телецът е земен знак. Представителите на този знак се отличават със смирение, последователност, способност да установяват взаимоотношения, верни са на онези, които обичат.

Те не разчитат на инстинкти, а мислят рационално и критично. В състояние са правилно да определят приоритетите си. Не губят време и енергия за дребни неща. Тези качества ги правят ефективни мениджъри.

Бизнес партньорите оценяват надеждността и стабилността на тези хора. Телецът е най-добрият бизнес консултант, можете да му се доверите напълно.

През следващата година Телецът трябва да води по-скромен живот и да пести. Вместо да харчите пари за луксозни автомобили и къщи, инвестирайте в бизнеса и вашето развитие – то ще се изплати.

Представители на знака: основателят на компанията Red Bull – Дитрих Матешиц и създателят на прахосмукачки Dyson – James Dyson.

5. Рак

 • Щастливи числа: 4, 13, 22, 31, 40, 48, 57
 • Щастливи дни: вторник, петък, четвъртък, неделя
 • Подходящ цвят: синьо, сребро
 • Камък: перли

Това е воден знак. Раците вдъхновяват и мотивират другите да се развиват и издигат. Те са самоуверени, състрадателни и чувствителни.

Винаги има силна връзка между членовете на техния екип. Те имат отлични комуникативни умения и са в състояние да привлекат вниманието на другите. Те обичат да съветват другите по въпроси, по които са специалисти.

Вижте още: Нумерология на телефонния номер

През 2018 година те ще имат много свежи и оригинални идеи, а вдъхновението ще бъде ключът. Раците ще успеят благодарение на творческите им способности и интереси.

Раците трябва да правят това, което обичат и да обичат това, което правят. Ако това е изпълнено никога няма да ги видите нещастни или отчаяни в тяхната работа.

Попаднахте ли в този списък? Не забравяйте да споделите тази интересна информация с приятелите си!

loading...