НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Паяк в къщата – добър или лош знак е това според народни...

Паяк в къщата – добър или лош знак е това според народни поверия?

0
Паяк в къщата - добър или лош знак е това според народни поверия
Паяк в къщата - добър или лош знак е това според народни поверия

Да видиш паяк в къщата – добър или лош знак е това? Много хора се страхуват и се опитват да се отърват от тях възможно най-бързо, а други дори ги убиват. Това обаче не трябва да се прави.

Първото нещо, на което трябва да обърнете внимание, е от къде се промъкват. Ако се спускат отгоре – тогава е за добро и за печалба, ако пълзят по земята – очакват ви проблеми и неуспехи.

Освен това е важно и времето, по което ще видите паяка: рано сутринта – няма да донесе добри новини, през деня или вечер – на късмет.

Ако насекомото се спуска от мрежа или тънка нишка, тогава се очаква да имате добри новини. Ако пълзи по земята, трябва да сте доста предпазливи при вземането на решения, за да не сгрешите.

Когато видите паяк, който е неподвижен в паяжината си, може да се пожелаете нещо и да проследите на къде ще пропълзи. Желанието ви ще се сбъде, ако насекомото пропълзи нагоре.

Ако паяк полази парите ви – това означава, че ще имате неочаквани парични постъпления.

Паяк пада върху главата ви: ако е черен и доста голям, новините ще бъдат важни за цялото семейство.

Ако “гостът” се движи по пода, то този знак обещава промени, които се движат в правилната посока. Ако посоката му е насочена към вас, тогава промените ще ви засегнат, ако ли не – тогава ще засегнат някой друг от семейството.

Много паяци или паяжини на леглото, обещават любовни приключения и нови запознанства. За една семейна двойка, това може да е знак, че трябва да промени нещо, така че удовлетворението им един от друг да не изчезне.

Вижте още: Привлечете през новата година пари, като изпълните тези 12 неща!

Трябва да помните едно нещо – паяците не трябва да бъдат убивани! Това е позволено само ако те (един или много) плетат мрежа върху икона. Тогава тези действия ще бъдат опростени.

loading...