НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Какво очаква всяка една зодия в Годината на жълтото куче?

Какво очаква всяка една зодия в Годината на жълтото куче?

0
Какво очаква всяка една зодия в Годината на жълтото куче?
Какво очаква всяка една зодия в Годината на жълтото куче?

Вижте какво обещават астролозите на представителите на всяка зодия за 2018 година – годината на жълтото земно куче:

Овен

През следващата година астролозите съветват Овена да бъде предпазлив относно неговата кариера и социално положение. Представителите на този знак ще имат достатъчно възможности да направят необходимите промени в живота си.

Късметът ще придружава Овена до август. Освен това той ще има късмет в любовта. Овенът може да се влюби и така да постигне успех, така че в любовните дела ще се открият широки перспективи.

През 2018 година Овенът ще бъде склонен към почивка, удоволствие, ще се наслаждава на живота, ще бъде още по-забавен, закачлив и романтичен. Небесните светила предсказват, че представителите на този знак ще имат смелостта да бъдат сами.

Освен това, Овенът може да очаква подобрения в условията на труд и работната атмосфера. В случай, че представителите на този знак не са напълно доволни от работата си, през последните месеци на 2018 година те ще имат възможност да преосмислят позицията си: работата няма да изглежда толкова лоша, както преди, ще се откроят нови положителни страни.

Телец

Настъпващата 2018 ще бъде повратен период за Телците, които ще се освободят от миналото и ще отворят вратата към бъдещето. Астролозите говорят за внезапни промени в кариерата на Телеца – някои дори решават да се развиват в нова професия.

Самотните Телци е необходимо да обърнат специално внимание на приятелския си кръг. Имайте предвид, че отношенията, започнали през 2018 година, за Телеца могат да бъдат особено романтични.

Въпреки това, звездите предупреждават Телеца да внимава със заеми, дългове, други лични сделки и с парите на други хора.

Професионалният живот на Телеца много ще зависи от това колко бързо могат да се справят с нестабилната ситуация на работното място. Звездите казват, че някои от тях ще слязат няколко крачки в кариерата стълбичка. Телецът, който работи в големи компании, през лятото ще се възползва от помощта на приятели или семейството.

Близнаци

Началото на 2018 година за Близнаците ще бъде период на умствена и интелектуална експанзия. Представителите на този знак ще мислят позитивно, а светът около тях ще им предостави възможности за научаване на нови неща.

Близнаците ще имат възможност да се срещнат с нови хора и да създадат нови приятелства. Небесните светила пророкуват, че всичките им идеи ще бъдат положително приети от другите.

През следващата година, Близнаците ще могат значително да подобрят отношенията си с роднини и съседи. Що се отнася до пътуването, те ще имат повече възможности, отколкото обикновено.

Звездите съветват Близнаците да обръщат повече внимание на тялото си и да бъдат особено внимателни с вредните навици, които могат да имат лош ефект върху здравето. Имайте предвид, че първата половина на годината на Жълтото куче може да бъде благоприятен период за закупуване на кола.

Рак

Животът на Раците през 2018 година ще бъде наситен с различни събития. Астролозите казват, че най-важното събитие ще бъде взаимодействието между работата и личния живот, а Раците, които нямат партньор могат да очакват страстна любов, която има шанс да се превърне в сериозна връзка.

Авантюра с колега може да бъде основното събитие на годината в живота на Рака. Жените Раци ще се чувстват “като каменна стена” с новия си възлюбен.

Първата половина на годината ще бъде един от най-успешните периоди във финансов план през последното десетилетие. Представителите на този знак ще бъдат оценени в работата, работодателите ще предприемат увеличение на заплатите.

Кариерното развитие също е възможно. Ракът обаче не трябва да очаква бърз успех. Астролозите съветват стъпка по стъпка да изградят плановете си и да предвидят достатъчно време, за да установят контакти с партньори.

Лъв

През 2018 година Лъвовете ще трябва да се научат на търпение с останалите. Представителите на този знак трябва да обърнат внимание на евентуална борба за власт, ревност, интрига, предателство или дори манипулация на работното място.

През следващата година Лъва го очаква огромно внимание от страна на противоположния пол. Първата половина на годината е благоприятно време за зачеване на бебе или подобряване на отношенията с децата. Звездите съветват Лъвовете да дадат на децата си по-голяма независимост.

През следващата година, Лъвовете трябва да са по-внимателни относно плащането на сметки и данъци.

Звездите предупреждават, че работата с Лъвовете ще бъде труден тест за другите, тъй като те имат доминираща власт и ще откажат да сътрудничат.

Дева

През следващата година Девите ще преживеят духовно прераждане, което ще бъде свързано с нежна любов. Представителите на този знак в годината на Земното куче ще преразгледат своите възгледи за света и отношенията, ще станат по-романтични и чувствителни.

2018 може да започне с една страстна любов, която те искат да запазят в тайна. Девите, които имат дълга връзка, ще усетят от страна на любимия човек искрена грижа и топлина.

Някои Деви решават да организират или да продължат развитието на семейния бизнес. Астролозите препоръчват планирането на нови дела за юли или през есента. Лятото може да донесе и по-благоприятни условия. Ще ви помогнат препоръките от колеги, така че е важно да поддържате добри отношения с тях.

За съжаление през 2018 година Девата може да срещне трудности и ограничения, свързани с пътуване или транспорт.

Везни

В годината на Земното куче, много Везни усещат необходимостта да променят обичайното си поведение и да станат по-искрени и отворени към света около тях. Те обаче ще искат да “почистят” обичайния кръг на общуване от ненужни хора.

Втората половина на годината за Везните се открива нова страна. Астролози казват, че изненадите в личния живот ще накарат представителите на този знак да преразгледат отношението си към семейството.

Звездите прогнозират, че от януари до март Везните могат да се надяват на финансова помощ от партньор. Април е най-благоприятното време през годината за съвместни покупки и инвестиции. Есента и зимата ще преминат без изненади във финансово отношение.

Отношенията на Везните през 2018 година ще излязат на преден план, а стремежите за кариера ще останат малко в сянка. През следващата година те ще се стремят към емоционално удовлетворение и възможност за творческа реализация на работното място, а не от високо положение и добри доходи.

Скорпион

Първите шест месеца на 2018 година ще бъдат благоприятни за амбициозните стремежи на Скорпионите. Мнозина ще се осмелят да реализират творчески идеи и оригинални бизнес проекти. Астролозите препоръчват времето от януари до април да отделят за внимателно планиране и довършване на стари дела.

През 2018 година много от тях ще поемат водеща роля. През втората половина на годината Скорпионите ще имат възможност да ръководят неформално общество. Скорпионите ще бъдат много популярни сред противоположния пол, тъй като стават по-романтични и чувствителни.

Астролозите казват, че през август и септември ще има възможност да завършат важни въпроси, свързани със семейството и къщата, които са били забавени поради неприятни емоции. Някои представители на този знак ще се сдобрят с родителите си, други ще решат жилищните си проблеми.

Звездите казват, че за Скорпиона това е една от най-успешните години за кариерна самореализация, особено за тези, които имат собствен бизнес.

Стрелец

През 2018 година много Стрелци са късметлии и ще реализират старите си мечти, както и ще направят дългоочаквано пътуване до отдалечени страни. През по-голямата част от годината настроението на представителите на този зодиакален знак ще бъде отлично и дребните проблеми няма да повлияят на цялостното положително отношение.

Астролозите съветват да бъдете по-внимателни на пътя, без значение пешеходецът Стрелец или шофьорът.

През 2018 година много Стрелци няма да се стремят към промяна на работата си, защото са доволни от отношенията в своя екип и от спокойното работно темпо.

Годината на кучето ще бъде благоприятна за онези, които търсят любов. Тя ще бъде богата на запознанства с представители на противоположния пол. Астролозите казват, че през пролетта има възможност да се запознаят и да започнат връзка с много богат човек.

Стрелците, които имат проблеми с ендокринната система или със стомаха, трябва да са по-внимателни със здравето си в периода от март до юни.

Козирог

Годината на Жълтото земно куче за Козирозите ще бъде изпълнена с мистерия и загадачност.

Козирозите ще се изправят пред необходимостта да овладеят упоритостта и категоричността си заради близките си хора. Някои отношения ще се разпаднат, но родените под този знак няма да останат без пари. През първата половина на годината е възможна романтика с мистериозен човек.

През 2018 година звездите предупреждават Козирозите за присъщото им скъперничество. Сега е важно да научите как да споделяте ресурсите с другите.

В Годината на кучето Козирозите ще искат да получат максимална независимост в кариерата си, а някои ще се интересуват от работа вкъщи или от закупуване на бизнес, който може да бъде контролиран от разстояние.

Водолей

За Водолеите Годината на кучето е идеална за всякакви начинания.

От януари 2018 година жените, родени под този знак, искат да променят имиджа си: някои ще подобрят фигурата си, а други ще се подложат на диета.

В Годината Кучето Водолеите няма да работят работата на мечтите си. През март и април обаче ще настъпят големи промени в работата. С колегите ще имат сложни отношения.

През първия месец на годината, личният живот на Водолеят ще бъде свързан с бившия възлюбен. Някои ще се върнат при стария си партньор, а други ще сложат край на връзката. През февруари звездите съветват да не започват нови любовни отношения.

Астролозите предупреждават Водолея да внимава със самолечение и претоварване на тялото.

Риби

2018 година ще бъде много натоварена за Рибите. Това важи особено в професионален и личен план. Представителите на този знак ще се чувстват в свои води: техният романтизъм и творчески способности ще бъдат оценени.

До началото на февруари чувствата на представителите на този знак ще бъдат много нестабилни. Рибите непрекъснато ще се влюбват – и всеки път истински. Такова объркване в предпочитанията ще бъде характерно дори за онези, които имат връзка.

Много Риби ще открият желанието да постигнат определена позиция в обществото и ще положат много усилия.

Вижте още: Колко лесно могат да ви извадят от кожата според хороскопа? 

Астролозите препоръчват на Рибите да прилагат цялата си интуиция и бизнес проницателност, за да постигнат най-добрия резултат, защото упоритата работа ще даде видими резултати.

Годината на кучето ще открие нови перспективи – на Рибите ще бъде гласувано доверие да управляват екип, ще имат възможност да покажат своите таланти. Годината ще донесе и финансово благоденствие.

Не забравяйте да споделите този хороскоп с тези, които вярват в астрологията!

loading...