НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Как в навечерието на Нова година да привлечете пари и късмет?

Как в навечерието на Нова година да привлечете пари и късмет?

0
Как в навечерието на Нова година да привлечете пари и късмет?
Как в навечерието на Нова година да привлечете пари и късмет?

Наближава празникът, който се празнува от абсолютно всеки: Нова година!

Следващата година ще бъде годината на Жълтото земно куче. Днес ще ви разкажем за знаците и ритуалите, които ще ви бъдат полезни в навечерието на Новата година.

  • За да имате винаги достатъчно пари, си струва да облечете на Нова година нещо ново и да купите нова придобивка, с която да украсите интериора.
  • Не забравяйте да украсите коледното дърво с банкноти или монети – материалното ви богатство ще се увеличи значително. Колкото повече пари закачите на коледното дърво, толкова по-богати и по-стабилни ще бъдат материалните ви условия през всичките 365 дни.
  • Преди идването на годината на Жълтото куче е много важно да изхвърлите всички счупени и напукани съдове. Дори една малка и незначителна пукнатина, може да привлече бедност.
  • За да бъде следващата година спокойна, си изберете кръгли топки за дървото.
  • Изхвърлянето на елхата не трябва да е по-рано от 14 януари, а на мястото, на която е стояла, след това ще има енергия, способна да излекува малки заболявания.

За да бъдете щастливи през новата година, трябва да носите символа на 2018 – Жълтото земно куче.

Желателно е на празничната трапеза в изобилие да има ястия, които да включват символа на годината: месо, месо и месо във всичките му видове! И също така: риба, морски дарове, зеленчуци, подправки, ориз и други зърнени храни, сирене, сладкиши и печива.

Не се занимавайте с екзотични плодове: кучето не обича цитрусовите плодове или бананите.

Уверете се, че всички гости са сити, весели и щастливи. В този случай ще дойде късмет и отлично настроение за цялата година.

Към топлите напитки Кучето е безразлично, така че е по-добре да предпочетете шампанското и лекото вино. Между другото, на когото му се паднат последните капки от бутилката, през новата година ще има късмет.

Разбира се, трябва да посрещнете Нова година с чисти мисли и подредена къща.

Вижте още: Начинът, по който държите телефона си, определя вашия характер

В края на настоящата година анализирайте и запомнете всички добри и лоши неща, които са ви се случили, опитайте се да не повтаряте грешките си.

Седмица преди Нова година направете основно почистване и точно преди празника просто подредете апартамента, но не го почиствайте, за да не изгоните благополучието си.

И накрая, най-важният и добре известен знак за Нова година: както празнувате, такава ще ви бъде и годината! Така че, се радвайте, смейте се, бъдеще щастливи и се наслаждавайте на живота! Нека 2018 премине в щастие и мир! Още с идването си!

И не забравяйте да споделите тези правила с приятелите и семейството си!

loading...