НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Каква е ролята ви в живота? Разберете от датата си на раждане!

Каква е ролята ви в живота? Разберете от датата си на раждане!

2488
0
Каква е ролята ви в живота? Разберете от датата си на раждане!
Каква е ролята ви в живота? Разберете от датата си на раждане!

Пробвайки силата си в различни аспекти на живота, човек често чувства, че не прави своето нещо. Работата не носи радост и животът преминава, без да носи щастие. Често хората се улавят в следното мислене: “Защо съществувам?”.

С помощта на кармичното число и връзката му с таро картите може да определите каква е основната ви цел в живота и да намерите истинското си призвание.

За да изчислим доминиращото ни число, е необходимо да направим следните прости изчисления, например да вземем датата 27.11.1982:

1) Ако рождената дата е 23 или повече, изваждате 22. В случая това изглежда така: 27 – 22 = 5.

2) След това добавете годината на раждане: 1 + 9 + 8 + 2 = 20. Ако числото е 23 или повече, извадете 22. В нашия случай това не е необходимо.

3) Оставете месеца на раждане непроменен.

4) Добавете резултантните числа 5 + 20 + 11 = 36. Ако сумата е над 22, съответно от числото 36 изваждате 22. Това изглежда така: 36 – 22 = 14. Числото показва вашата приоритетна житейска цел.

Основната задача в човешкия живот: тълкуване на резултата

1) Съветникът. Чрез обикновен разговор можете да проникнете дълбоко в душата на събеседника си и да промените хода на мислите му. Използвайте мъдростта си за добро и успехът ще ви съпътства през живота.

2) Сребърната звезда. Вътрешният ви глас винаги ви подсказва изхода от най-трудните ситуации. Светската суета не ви притеснява. Вие насочвате всичките си сили към познаването на духовното истинско значение на съществуването.

3) Повелителят. Ще откриете щастието си, създавайки уют в дома си, като се грижите за близките си хора. Отваряйки душата си за срещата с доброто, ще намерите хармония в живота.

4) Син на утрешния ден. В главата ви винаги има много идеи, но не бързайте да ги изпълнявате. Изберете едно нещо, поставете си цел, като по този начин ще постигнете всички си резултати. Не губете време за дребни неща.

5) Пророк. Склонност към науката. Вие сте прекрасен учител, лесно намирате общ език с всеки човек. Не спирайте да достигате нови върхове, предайте знанията си на по-младото поколение.

6) Оракула на Всемогъщия Бог. Любовта е значението на вашето съществуване. Насладете се на всеки миг, отворете сърцето си и познайте всички аспекти на това чувство.

7) Дете на Всемогъщата вода. Не погребвайте потенциала си. Вие сте роден лидер. Приемете всички благословии, подготвени ви от съдбата.

8) Повелителят на равновесието. Вярвате, че доброто винаги побеждава. Борите се с несправедливостта на света с цялата си сила. Вие сте на прав път, не се отказвайте.

9) Глас на силите. Вашата задача е да живеете от раждането си в постоянно саморазвитие, самота и медитация.

10) Колелото на времето. Материалното предимство е преди всичко. Във финансовата област сте успели. Но се опитайте да променяте отношението си към света, защото не всичко в този живот се купува и продава.

11) Дъщерята на огнения меч. Силата и смелостта са основните отличителни черти на характера ви. Усъвършенствайте се, познайте духовното значение на съществуването.

12) Жертвата. Страхът парализира волята, не ви позволява да се движите. Основното нещо е да преодолеете несигурността си, да преодолеете всички страхове, които ви изгарят отвътре. Само тогава всичко ще се нареди.

13) Господар на Братството на смъртта. Личният интерес ви заслепява. В непрекъснатия си нарцисизъм преставате да забелязвате света около вас. Опитайте се да правите неща, без да мислите за вашите собствени ползи и сърцето ви веднага ще стане по-светло.

14) Дъщерята на единството. Никога не бързате, вие винаги сте спокойни и нямате конкретни цели. Основното нещо е да преодолеете мързела си и да намерите светлината в края на тунела.

15) Падналият Ангел. Вашата задача за живота е да победите демоните си. Вече не позволявайте на никого да контролира съдбата ви.

16) Предводителят на могъщата армия. Започнете да пускате миналото и да градите бъдещето си според вашите желания. Всичко е във вашите ръце, най-важното е вярата и правилното отношение.

17) Небесна гора. Вашият път е творчеството. Не влизайте в сблъсък с ограниченията, творете и разкривайте себе си.

18) Дете на Могъществото. Не пренебрегвайте признаците на съдбата, те ви водят в правилната посока. Развийте интуицията си.

Вижте още: Късметът скоро ще почука на вратата ви! 8 проверени признаци

19) Владетелят на огъня. Това значение отваря важни задачи в човешкия живот. Основното нещо е да се реализирате правилно, тогава тълпата ще ви последва и ще я доведете до победа.

20) Духът на прародителя. Ще можете да преодолеете всички препятствия. Проблемите няма да сломят волята ви. Преживявайки загубите, вие намирате сили за нов щастлив живот.

21) Великият във времето. Вие сте подчинени на законите на Вселената. Използвайте силата, която ви дава се само за добро.

22) Ефирният дух. Оптимизмът ще ви помогне да реализирате всичките си планове. Пътувайте, открийте нови висини, дарявайте доброта и всички несгоди ще преминат.

loading...