НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете звезда и вижте какъв подарък ще ви донесе 2018!

Изберете звезда и вижте какъв подарък ще ви донесе 2018!

2819
0
Изберете звезда и вижте какъв подарък ще ви донесе 2018!
Изберете звезда и вижте какъв подарък ще ви донесе 2018!

Времето около Нова година е периодът на най-истинските чудеса. И този ангел е полетял към земята, за да предостави своя подарък на всеки човек. Той разпръсва подаръците си по целия свят. Падайки на земята, те се превръщат в светещи звезди.

И, разбира се, един от тези подаръци е предназначен за вас.

Погледнете вълшебните звезди – подаръци и изберете една от тях. Разберете какъв подарък ви е донесъл ангелът. Какво ли ви очаква през 2018 г.?

Така че, направете своя избор на подарък!

Изберете звезда и вижте какъв подарък ще ви донесе 2018!

1) Дарът целеустременост

Годината ще ви донесе много промени. Може би нова работа или придвижване в кариерата. Трябва да действате, макар и внимателно, но много решително. Вие напълно ще вземете своя живот под контрол и нищо няма да попречи на вашите планове и цели да се осъществят.

2) Дарът хармония

Ще престанете да бягате и да тичате с купчини работа. Въпреки това, навсякъде ще пристигате навреме и производителността ви ще се увеличи в пъти. Ще се научите да се радвате, дори и на малките неща. Ще забравите за тъгата, но все още ще бъдете отзивчиви към вашите близки.

3) Дарът гений

Можете буквално да преосмислите много моменти от живота си. Ще бъдете наводнени от брилянтни идеи. Ще развиете живота си към по-добро. Би било хубаво да се сдобиете с приятели и хора с подобни мисли. Те ще ви помогнат да превърнете идеите си в реалност. Вашият гений ще ви донесе признание, пари и може би дори и слава.

4) Дарът лекота

Най-накрая ще се освободите от бремето на миналото и ще опитате вкуса на живота. Любов и приятни събития ще влязат в живота ви. Но трябва да сте готови за действие. Не се страхувайте от нищо, всичко, което се случва, ще бъде във ваша полза. Приятелите ще ви помогнат да реализирате всичките си планове. Още от началото на годината ще се издигате на крилете на любовта.

5) Дарът успех

Вие отдавна сте се оттеглили от уютното си “блато”. Ще можете да достигнете много върхове. Основното нещо е да започнете да се движите. Не се плашете, отначало ще срещнете съпротива, но скоро ще изчезнат препятствията от пътя ви. Ще бъдете придружени от успех във всички сфери на живота. Добро време за реализиране на мечтите ви.

6) Дарът чистота

Дори и сега сте изтощени, но от началото на годината постепенно ще започнете да се избавяте от проблеми и дългове. Това почистване ще отнеме около месец или два. Успоредно с това ще започнете нов и невероятен живот. Изчакайте вълшебните събития. Доверете се на съдбата си – това ще ви доведе до дългоочаквано щастие и хармония.

Вижте още: Дали имате добра интуиция? Този тест ще ви покаже!

7) Дарът действие

Годината ще ви даде много възможности. Ще почувствате вълна от сила и енергия. Навлизате в кръговрат от събития. Ще бъдете очаровани от нещо ново и интересно. Не можете да седите дълго време на едно място. Ще се отървете от рутината. Вашето решение ще ви помогне да постигнете желаното от вас. В края на годината ще можете да осъзнаете колко добри неща са се случили в живота ви.

loading...