НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Котките и енергията, която могат да предадат на човека

Котките и енергията, която могат да предадат на човека

0
Котките и енергията, която могат да предадат на човека
Котките и енергията, която могат да предадат на човека

Домашните любимци често се възприемат като сладки безобидни същества. Но котките имат мощна енергия. При благоприятни обстоятелства, те могат да лекуват болести и да отблъскват злото.

Енергията на котките може да се прояви по различни начини, а и не винаги положително (ако обидите животното). Но ако в дома ви се появи малка пухкава топчица, тогава животът на домакинството ще се промени коренно.

За да установите комуникация с вашия домашен любимец, трябва не само да се грижите за него, но и да знаете как говорят някои котки.

Котките и енергията: тяхната взаимосвързаност с човека

1) Животното яде малко и се движи неспокойно по ъглите. В дома ви има неспокойна атмосфера, има кавги или се усеща приближаването на беда.

2) Четириногият приятел е мързелив, пълен и спи продължително време. Няма причина да се притеснявате, в къщата ви има хармония.

3) Котката отива при собственика си. Тя привлича късмет и почиства енергийното биополе.

4) Постоянно се опитва да ляга на масата за хранене. Ще имате големи проблеми или дори е възможна смърт.

5) Животното непрекъснато лежи върху собственика си на точно определено място. Котката определя къде човек го боли и го лекува с нейната енергия.

6) Пухкавата топка постоянно наблюдава нещо невидимо. Котките усещат енергията на злите същества, следят ги внимателно и се опитват да ги премахнат от дома ви.

7) Животното мяука и драска някой гост. Това е предупреждение – човекът, който желае злото на вашето семейство, е дошъл. От него не трябва да очаквате нищо добро.

Енергия на котките според техния цвят

Черен – ако човек няма късмет в живота, не трябва да има животно с такъв цвят. И обратното, ако сте щастливи, чернокожият питомник ще ви донесе още повече късмет.

Рижави котки – донасят семейно щастие и събират самотни сърца.

Вижте още: Ако видите това на вратата си, веднага се обадете на полицията!

Сив – предпазва от завистливите хора и почиства къщата от негативната енергия.

Белите котки са най-добрите лечители. Невероятно, но белите котки усещат енергията на човека и могат да излекуват дори най-сериозните заболявания.

Трицветните котки се считат за късметлийски. Те са в дома ви, за да възстановят хармонията. Когато имате до себе си трицветен приятел, можете да очаквате подобрение във всички аспекти на живота.

loading...