НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Колко коне виждате на снимката? Този тест ще разкрие характера ви!

Колко коне виждате на снимката? Този тест ще разкрие характера ви!

0
Колко коне виждате на снимката Този тест ще разкрие характера ви!
Колко коне виждате на снимката Този тест ще разкрие характера ви!

Един необичаен психологически тест
Този кратък тест-снимка ще разкрие всичко за скритата страна на вашата личност, обещава Дейвид Улф.
В края на краищата, човек е не само това, което виждаме, но и това, което е вътре в очите! Вашето подсъзнание ще се прояви в зависимост от това колко коне ще видите на тази снимка.

Погледнете внимателно: колко коне виждате?

Ако виждате само един кон…
Вие сте човек с изключителна сила и желание за живот. Вие сте общителни, весели, винаги в центъра на вниманието и предавате силата си на другите с щедрост и желание.

Не е нужно да се доказвате пред останалите. Преминавате с достойнство и превъзходство през живота. Във всичко, без значение какво правите, какво казвате, вие чувствате топлота, съчетана със скрита вътрешна сила.

Чужди са ви срамежливостта и несигурността, предприемчиви сте, не се обезкуражавате, не търсите уединение, никога не се чувствате по-нисши или по-лоши от другите.

Околните, които привличате към себе си достигат до вас, защото сте много щедри и великодушни.

Ако виждате 4-9 коня…
Вие сте много сериозни, практични и упорити в постигането на целите, стремящи се към неизбежна победа. Вие се изкачвате към успеха уверено, но внимателно, избягвате пречките по пътя и смело преодолявате препятствията.

Всичко, което постигате е с упорит труд и много работа. Поставяте си цели, които можете да постигнете само сами. Колкото по-трудна е задачата, толкова по-съсредоточени сте, енергични и готови да я разрешите.

Вие сте човек, който не се спира пред нищо. Не се уморявате. Необходима ви е почивка само, за да намерите правилната следваща стъпка към изкачването и да намерите правилния път към целта.

Умеете да общувате с хората, не сте склонни към конфликти, нямате врагове. Вие мълчаливо преглъщате обидите и знаете как да се приспособявате към ситуации и хора.

Ако виждате 10 или повече коня…
Обичате да доведете всичко до съвършенство и пълнота, стремите се да внесете ред във всичко, което ви заобикаля, защото пред хаоса сте напълно безпомощни. При вас не цари безпорядък – нито у дома, нито на работа.

Вие сте голям работник, винаги зает и погълнат от работата. Стремейки се към съвършенство, работите ден и нощ, без почивка.

Вижте още: Този тест ще разкрие много за характера на вашат личност 

Вие сте много дисциплинирани: на лицето ви са изписани постоянна загриженост и мисълта, че не всичко е направено, както трябва, ще ви накара да се тревожите.

Имате склонност непрекъснато да анализирате и контролирате себе си. Както в действията, така и в мислите, вие сте точни и коректни. Не толерирате мързел, лъжи и вулгарност.

Е, как ви се струва този резултат?

loading...