НАЧАЛО ЗДРАВЕ Тези две съставки ще ви помогнат да излекувате над 10 болести!

Тези две съставки ще ви помогнат да излекувате над 10 болести!

355
0
Тези две съставки ще ви помогнат да излекувате над 10 болести!
Тези две съставки ще ви помогнат да излекувате над 10 болести!

Канелата е една от най-старите и най-известни подправки в нашата история. Същото важи и за меда. Когато тези две мощни съставки се комбинират, те могат да убият всякакви бактерии, микроби или гъбички.

Предимства на тази смес:

Сърдечни проблеми

Пригответе паста от тези две съставки. Намажете върху парче хляб и изяжте за закуска. Това ще ви помогне да намалите лошия холестерол, да изчистите артериите и да предотвратите сърдечен удар.

Артрит

Добавете 1 чаена лъжичка канела и 2 супени лъжици мед в чаша топла вода. Разбърквайте добре и пийте сутрин и през нощта. Болката, причинена от хроничен артрит, скоро ще изчезне!

Холестерол

Пригответе чай от всякакъв вид. Добавете 3 супени лъжици канела и 2 супени лъжици мед. Разбъркайте добре. Това ще намали холестерола ви до 10%!

Настинка

В случай на настинка, смесете ¼ чаена лъжичка канела и 1 супена лъжица мед. Приемайте в рамките на 3 дни и това ще ви помогне да избегнете обикновената настинка и кашлица.

Болка в корема

Тази магическа смес може да ви помогне да предотвратите язва и коремна болка.

Имунитет

Ако използвате тази смес всеки ден, тя ще ви помогне да укрепите имунитета и да подобрите здравето си. Предотвратява появата на вируси или бактерии.

Грип

Медът съдържа съединение, което може да ви помогне да премахнете бактериите и вирусите.

Отслабване

Смесете малко мед и канела. Приемайте сместа за половин час преди закуска.

Акне

Пригответе смес от мед и канела. Нанесете върху лицето си, преди да си легнете. Измийте на сутринта.

Косопад

В случай на плешивост или загуба на коса, смесете 1 супена лъжица мед с 1 супена лъжица зехтин и 1 чаена лъжичка канела. Нанесете сместа върху скалпа за 15 минути. Изплакнете.

Вижте още: Червеният лук – лек срещу редица заболявания!

Рак

Според някои проучвания тази комбинация може да ви помогне в борбата срещу рака на стомаха. Ако имате този вид рак, трябва да консумирате по 1 супена лъжица канела с 1 супена лъжица мед в продължение на 3 месеца без почивка.

Как да приготвите тази смес?

Добавете малко мед в тенджера. Оставете да заври. След това добавете канела и изчакайте сместа да придобие консистенцията на карамел. Приемайте по 1 супена лъжица с всяко хранене.

loading...