НАЧАЛО ХОРОСКОПИ 2018 година ще донесе много трудности на 4 знаци! Ето кои са...

2018 година ще донесе много трудности на 4 знаци! Ето кои са те!

6460
0
2018 година ще донесе много трудности на 4 знаци! Ето кои са те!
2018 година ще донесе много трудности на 4 знаци! Ето кои са те!

Тези знаци от Зодиака трябва да бъдат особено внимателни през 2018 година. Годината няма да бъде най-добрата за тях.

Успехът през новата 2018 година ще попадне директно в ръцете на някои от знаците на Зодиака (например, Стрелците и Скорпионите могат да бъдат особенно щастливи през тази година), но други могат да бъдат изправени пред сериозни предизвикателства, с които ще трябва да се справят с големи усилия и време.

Случва се така, че циклите на планетите не работят еднакво и едни зодии успяват, други се провалят.

Понякога трудностите могат да засегнат само една сфера на живота, а понякога  могат да се проявяват в няколко области наведнъж.

Всеки от нас има свой собствен начин, така че трудностите да донесат добри резултати, ако използваме енергията си правилно!

И така, най-трудната и стресираща 2018 ще имат следните представители на Зодиака:

Козирог

Тази година няма да ви е лесно и може би ще бъде най-трудната през последните години. Вашата планета Сатурн най-накрая “ще заяви правата си” над знака Козирог и дори ще се придвижи с 10 градуса напред, особено в периода на родените от 23 декември до 2 януари.

Останалите представители на общността на “Козирозите” също няма да могат да бъдат доволни от статуквото. Трудности и препятствия ще възникнат, когато очаквате всичко да върви като по вода. Вашият знак обаче не свиква с трудностите и тази година ще бъде доказателство за това.

2018 ще бъде свързана с умствена и физическа умора, ще ви бъде трудно да работите, да действате и по принцип да живеете. За някои болестите могат да служат като спирачка (лична или болест на близки хора), за други – невъзможността да постигнете конкретна цел, за трети – трудностите в работата, невъзможността да се развивате в кариерата.

Тази година ще трябва да преодолеете пречките, които ще бъдат много специфични; ще разберете защо всичко се случва по този начин, а не по друг.

Ако сте родени в периода от 14 януари до 19 януари очаквайте остри и непредсказуеми събития през тази година, които значително да разклатят вашата вяра в себе си. За останалата част от Козирозите също ще бъде трудно. Вие ще искате свобода и промяна, които обикновено не са типични за вас. Вероятно ще искате да направите нещо съвсем необичайно, защото сегашното състояние на нещата няма да ви хареса особено.

Какво да направите? Най-важното нещо е да не изпадате в депресия. Това е временен период, който е необходим, за да се успокоите и да разчетете трезво всички възможности, да помислите какво искате да промените и коя система да изберете.

Сатурн ще следва вашия знак, което означава, че ще чувствате енергията му. Отидете там, където ви казва вашата интуиция, но се откажете от грандиозните си планове. Сега не е подходящото време за тях. Това е време за преосмисляне, търсене на нови идеи, забавяне и отдръпване преди големите неща в бъдеще.

Сега ще ви трябват търпение и способност да планирате всичко. Вероятно ще можете да изготвите отличен план за преодоляване на кризата и план за преодоляване на възникналите трудности.

Овен

Тази година ще ви донесе трудности и някои разочарования, особено в областта на работата и кариерата. Ще почувствате, че накой ви спъва и не ви позволява да се развивате и да продължите напред. Особено си струва да обърнат внимание тези, които са родени от 22 март до 2 април.

Ако работата ви отдавна е уредена, и вие сте спокойни и уверени, то тази година може да ви донесе известни предизвикателства. Сега ще ви бъде по-трудно да работите, отколкото никога до сега: могат да се появят допълнителни трудности, съкращения или уволнения, или ще работите повече на същата или дори на по-ниска заплата!

Тези, които са ангажирани с бизнес, могат да бъдат разочаровани: вашият бизнес ще се намира на същото ниво и няма да донесе повече печалба, макар че вероятно ще трябва да поработите малко повече.

Също така може да възникнат спешни нови отговорности, поради които ще имате ограничение на възможностите. Свикнали ли сте да действате свободно? През 2018 година трябва да забравите за това и да разпределите енергията си правилно, за да не се изтощите.

Какво да направите? Сега е важно да не се паникьосвате и да не правите преждевременни изводи. Ако кариерата ви не се развива, може би е време да помислите за някаква друга област на развитие. Не се страхувайте от трудностите! Когато не ви забелязват или се чувствате пренебрегнати, ставате яростни и много нервни.

Не се притеснявайте. Отнасяйте се към неуспехите като към уроци и грешки, които можете да коригирате по най-добрия възможен начин. Може би трябва да започнете нови дейности още сега? Например, прекарвайте повече време със семейството и приятелите си.

Везни

Вашият знак няма да има късмет тази година поради няколко причини. Трудно ви е да вярвате в себе си и да действате свободно, ще ви се наложи да мислите повече и да свиквате с големи промени. Особено годината няма да бъде успешна и лесна за родените в периода от 25 септември до 6 октомври.

2018 може да се окаже кризисна за тези, които имат творчески професии. Ще ви бъде по-трудно да намирате вдъхновение и нови идеи, ще се почувствате, сякаш вървите по много труден път, избягвайки различни невидими пречки. Това може да доведе до песимизъм и отчаяние в душата ви.

Ще бъдете заобиколени от много тревоги. Вашият семеен живот няма да бъде лесен, може да имате различни видове проблеми, свързани с дома или недвижимите имоти.

Какво да направите? Сега е важно да не се претоварвате физически, защото моралният натиск, смесен с физическата умора, може да се превърне в сериозно заболяване. За да се почувствате по-добре, трябва да намерите изход за себе си: някаква дейност, която ще ви отвлече вниманието или добър приятел, с който винаги можете да споделяте болката си.

Най-важното е да не държите всичко в себе си и да не се унищожавате отвътре. Ако имате някакви стари задължения, струва си търпеливо да ги изпълните, да не бъдете нервни и да не изпадате в отчаяние. Обърнете внимание на вашето здраве, не рискувайте, тъй като това може да доведе до загуби.

Рак

Вашият знак от Зодиака е включен в 6-те щастливи знака за 2018 година, но също така ще се появяват и трудности. Факт е, че някои аспекти тази година ще ви помогнат да решите въпроси, а други – ще ви объркат повече. Най-вероятно в различни сфери на живота ще бъдете късметлии, а в други – ще срещнете трудности.

Ще ви бъде трудно да балансирате. Ще обръщате внимание и време на една област, докато за друга няма да имате достатъчно време и това ще ви се отрази неблагоприятно. Ще ви бъде трудно да постигнете хармония и съвършенство. Особено ще страдат Раците, родени между 22 юни и 2 юли.

Вижте още: Жената и нейната съдба според месеца на раждане!

Трудности ви очакват и в отношенията с партньора ви. За вас, семейството и партньора ви са от голямо значение, така че ще ви бъде трудно да живеете в свят на неразбиране и трудности. Не е изключено също така трудностите да бъдат не конкретно в двойката, а в партньора ви и със сигурност ще трябва да преодолеете тези трудности чрез съвместни усилия. Някои от вас обаче може да очакват развод, охлаждане в отношенията или раздяла.

Какво да направите? Не правете прибързани заключения. Когато сте в криза, се успокойте, затворете се в черупката си, както сте свикнали да правите, и в спокойна обстановка разгледайте ситуацията. Ще успеете да се справите, просто ще сте принудени да преодолеете сериозни трудности и пречки, които ще ви направят по-силни.

Ако смятате, че животът ви е претърпял сериозен обрат, не се обезкуражавайте и депресирайте. По-добре е да се съсредоточите върху онези неща, които в този период са добри за вас. Само така кризите в другите области ще преминат по-малко болезнено.

loading...