НАЧАЛО ЗДРАВЕ Този сироп лекува настинка и кашлица само за 2 дни!

Този сироп лекува настинка и кашлица само за 2 дни!

0
Този сироп лекува настинка и кашлица само за 2 дни!
Този сироп лекува настинка и кашлица само за 2 дни!

Ето един супер-имунен стимулатор против кашлица и настинка, който ще ви помогне да намалите продължителността на заболяването и да облекчите симптомите му.

Този домашен сироп е изпитано лекарство. Започнете да го приемате при първите признаци за боледуване, така че да предотвратите развитието на настинка.

Всички съставки в този домашен сироп имат мощни лечебни свойства, които помагат при настинка и кашлица:

Суров мед – според многобройни проучвания, медът е изключително ефективен при лечение на кашлица. И не е чудно защо. Медът съдържа мощни антибактериални, противовирусни и противовъзпалителни свойства. Всъщност, медът укрепва белите кръвни клетки, за да се пребори с бактериалните и вирусни заболявания. Просто се уверете, че вашият мед е суров, не термично обработен. Полезните хранителни вещества и ензими се унищожават, когато медът премине термична обработка. Намирането на местен, суров мед е винаги предимство.

Кокосово масло. Голямото количество лауринова киселина в кокосовото масло убива бактерии, вируси и гъбички, което помага срещу инфекции. Освен това, когато кокосовото масло ферментира, то също така образува моноглицерид, наречен монолаурин. Подобно на лауриновата киселина, монолауринът също убива вредните патогени, като бактерии, вируси и гъбички.

Пресен лимон – лимоните са пълни с витамин С и флавоноиди, които спомагат за поддържането на естествената защита на организма.

Канела – канелата съдържа противовъзпалителни, антибактериални, антивирусни и противогъбични свойства.

* Не давайте този домашен сироп на деца под една година, тъй като те не трябва да консумират мед.

Съставки:

3 супени лъжици суров мед.

2 супени лъжици нерафинирано кокосово масло, разтопено.

1 лимон, сок.

1 чаена лъжичка канела.

Вижте още: Преборете диабета с това уникално натурално средство!

Инструкции:

Разбъркайте всички съставки, докато не се смесят добре. (Не затопляйте меда, топлината разрушава полезните ензими. Ако трябва да затоплите меда, направете това при най-ниската температура).

Приемайте по 1-2 супени лъжици, 3-5 пъти на ден при първия признак на настинка или кашлица.

Споделете статията с близките и приятелите си!

loading...