НАЧАЛО ЗДРАВЕ Преборете хипертонията бързо и лесно с копър и боровинки!

Преборете хипертонията бързо и лесно с копър и боровинки!

0
Преборете хипертонията бързо и лесно с копър и боровинки!
Преборете хипертонията бързо и лесно с копър и боровинки!

Хипертонията много се влияе от промените в климата, особено през пролетта. И така трябва да се подготвите за това предварително, за да не станете заложник на медикаментите, с които бързо ще свикнете.

За дълго време не се доверявах на обикновените народни рецепти, тъй като размишлявах приблизително по следния начин: ако копърът или боровинките помагат толкова много при високото кръвно налягане, тогава защо хипертонията не намалява в световен мащаб? Въпреки това, когато най-накрая реших да прибягна до народните средства, разбрах много. По-специално, ако човек има заболяване, той ще трябва да се бори с него, за да изкупи собствената си вина. Ние сами се докарваме до болестите… Накратко, направих откритие, че тези прости средства като копър и боровинки могат да облекчат налягането.

4 супени лъжици семена от копър се смилат в кафемелачка. Изсипете в половин литър буркан, добавете 20 ч. л. захар, разбъркайте и консумирайте сутрин, преди хранене по 1 чаена лъжичка, разредена с вода.

Вижте още: Медена вода и нейните предимства за вашето здраве

И втората рецепта е много вкусна: 2 портокала, 1 лимон с кората, се пускат през месомелачка, добавят се 500 грама намачкани боровинки и мед на вкус. Приемайте от сместа по 1 супена лъжица сутрин и вечер. Кръвното ви налягане ще се нормализира, а сърцето ви ще бъде здраво.

loading...