НАЧАЛО ЗДРАВЕ Смес от лимон и чесън почиства артериите по естествен начин!

Смес от лимон и чесън почиства артериите по естествен начин!

0
Смес от лимон и чесън почиства артериите по естествен начин!
Смес от лимон и чесън почиства артериите по естествен начин!

Лимон и чесън – два от най-полезните и най-ефективни продукти, които хората могат да консумират, защото те са богати на много хранителни вещества, а също така предлагат много ползи за здравето на целия организъм.

Чесън

Чесънът съдържа съединение, известно като алицин, и това съединение включва антибактериални и противогъбични компоненти. Проучванията също показват, че той може да помогне за предотвратяването на рак. Чесънът съдържа много витамини и минерали, които съдържат манган, селен, фибри, мед, калий, калций, фосфор, желязо, витамини В1, витамин В6 и витамин С.

Лимон

Лимонът съдържа много ползи за здравето, и е свързан с поддържащите елементи, които включват витамини А, В, D и В6 и фолиева киселина, ниацин, тиамин, рибофлавин, пантотенова киселина, мед, калций, желязо, магнезий, калий, цинк, фосфор и дори протеин.

Смес от лимон и чесън

Известно е, че комбинацията от тези две невероятни и полезни съставки е изключително силна. Тя предлага много възможности и е в състояние ефективно да ви помогне да подобрите кръвообращението, както и да почистите артериите и дори да намалите нивата на холестерол.

За щастие има много инструменти, които могат да помогнат в борбата срещу подобни заболявания. Днес ще ви покажем един ефективен и 100% натурален продукт, който може значително да подобри циркулацията на кръвта, както и да почисти запушените артерии и дори да намали нивата на холестерол в кръвта.

Съставки:

3 чаши суров органичен мед

1 чаша сок от джинджифил

1 чаша ябълков оцет

1 чаша прясно изцеден лимонов сок

1 чаша сок от чесън

Вижте още: Излекувайте псориазис, като използвате куркума!

Получаване:

1) Поставете всички тези съставки в голяма тенджера и оставете да къкри за поне половин час.

2) Оставете сместа да се охлади в тенджерата, преди да добавите около 3 чаши суров мед.

3) Разбъркайте.

4) Прехвърлете сместа в стъклен съд и след това съхранявайте в хладилник.

Консумация:

Приемайте най-малко по 1 супена лъжица от това невероятно лекарство преди закуска ежедневно.

loading...