НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Разберете кой мъж е идеален за вас, като изберете куче!

Разберете кой мъж е идеален за вас, като изберете куче!

0
Разберете кой мъж е идеален за вас, като изберете куче!
Разберете кой мъж е идеален за вас, като изберете куче!

Невероятно точен тест! Трябва да изберете едно от тези сладки малки кучета, за да разберете кой мъж е идеален за вас. Резултатът ще ви изненада.

Не е тайна за никого, че на различните типове жени отговарят различни типове мъже. В края на краищата всички жени са различни и всяка очаква да се изпълнят нейните желания.

Предлагаме ви интересен тест – изберете кучето, което ви харесва най-много.

Да изберете две, не може – изберете точно това, което ви харесва.

И така, вие избрахте:

1) Аристократичен ретривър

Ако сте избрали това куче, то най-добрият вариант за вас е умният и спокоен мъж. За вас не е толкова важна външната красота, колкото грижата на мъжа. Държите да има разбиране и доверие между вас.

Жените като вас не са склонни да сменят често партньорите си, а ги обичат за цял живот. Вие сте верни на вашата любов, докато не преживеете някое ужасно нараняване.

Положителни и с лек късмет, за вас е трудно да се доверите веднага, мъжът трябва да ви спечели постепенно. Умеете да вдъхновявате мъжа към всякакви подвизи.

2) Вярната овчарка

Ако сте избрали това куче, тогава любовта не е празна дума за вас. Ако обичате, то обичате с душа и със сърце. Вие сте страхотна домакиня, а за своите деца правите всичко. Често избирате мъже, които не ценят това, което създавате в семейството си, те бързо свикват с доброто и вярват, че всичко идва от само себе си.

Вие сте подходящи за мъж, който ще оцени вашите усилия. До кралицата трябва да има само един крал. И наистина сте кралица и много красива жена. Дори и в спортен екип, можете да изглеждате модерно, ако вашият мъж ви цени.

3) Малък териер

Цветята цъфтят от вашата харизма. Въпреки женствеността ви, имате каменно сърце. Вие сте подходящи за мъж, който ще бъде по-силен от вас, защото във вас има пламък и очите ви блестят с магическа светлина.

За много мъже, вие сте жена, която те помнят за цял живот. Нуждаете се от мъж, който да поеме отговорност за себе си.

В по-млада възраст избирате мъже, които са по-слаби от вас, но скоро разбирате, че те просто не са достойни за вас.

Вижте още: Какъв лидер сте? Определете своя предприемачески талант!

4) Спокойното и внимателно куче

Нуждаете се от човек, който да ви предпази от всичките трудности на заобикалящия ви свят. Ако се ​​омъжите за него, вие наистина бихте се чувствали като зад каменна стена.

Като любезна и ласкава жена, приемате всякакви странности и навици на любимия си партньор и обикновено никога не сте недоволни. Има обаче нещо, от което ви боли смъртоносно и не можете да простите – това е изневярата.

Вие работите върху взаимоотношенията си и създавате опората на съпруга си, от която той се нуждае. Лесно и просто изглаждате острите ъгли и подържате мира.

Хареса ли ви тестът? Споделете го с приятелите си!

loading...