НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Предпазете се от негативната енергия! 5 важни правила

Предпазете се от негативната енергия! 5 важни правила

0
Предпазете се от негативната енергия! 5 важни правила
Предпазете се от негативната енергия! 5 важни правила

За съжаление никой от нас няма достатъчно защита от отрицателната енергия на някой друг. Токсичните хора, винаги носят нещастие в живота и са навсякъде. За да не получите отрицателно влияние от някой друг, се научите да се защитавате.

Да се ​​научите да не поглъщате отрицателната енергия на околните, е голямо духовно умение.

Емпатията е способността да разпознавате и усещате емоциите на другите. Симпатията е чувство на състрадание към другите хора. Често “емпатията” означава, че поемате повечето болка и страдание на другите и това може да ви се отрази негативно.

Ако сте били в стая с негативен човек, знаете как токсичната енергия може да ви повлияе. Да се ​​научите да не поглъщате отрицателната енергия от другите, е голямо духовно умение.

Ето 5 начина да се предпазите от лошото влияние на другите хора:

1) Не забравяйте, че не можете да удовлетворите всички.

Ако някой се оплаква, не се опитвайте да му угодите. Това ще привлече само негативна енергия във вас и ще ви направи зависими от мнението му.

Не всеки ще ви обича. Хората живеят на земята с различна цел. Обичайте себе си, преди всичко себе си, и ще създадете силово поле, което ще ви предпази от влиянието на мненията на другите хора.

Също така не забравяйте, че не можете да промените всичко. Понякога най-доброто, което можете да направите, е просто да не поглъщате енергията, която хората излъчват към вас.

2) Внимателно канете други хора в живота си.

Вашето тяло, ум и непосредствена среда са вашият храм. Кого ще поканите в него? Това е отворена покана ли е? Трябва ли хората да изтрият краката си, преди да влязат, или е добре, ако вкарат мръсотията в душата ви?

Ако един ден дадете на човек парче хляб, той ще поиска хляб и на следващия ден. Ако оставите някого да остане за уикенда, той ще се опита да остане за една седмица (или две!). Веднъж си помислих, че жена ми е прекалено студена към някои от нашите съседи. Веднага щом разбрах, че тя по този начин показва, че просто уважава себе си и нейния дом, аз оцених отношението ѝ.

Страхотно е да бъдете щедри, но има една фина граница, която трябва да бъде спазена, така че да не бъдете потъпкани. Научете се да казвате “не” и да се чувствате добре.

3) Спрете да обръщате внимание на задници.

Един паразит се нуждае от господар, за да оцелее. Когато обръщате внимание на някой, му давате определена енергия. Енергийните вампири ще ви откраднат мислите, като намалят енергията ви. Някои хора ще прехвърлят отрицателната си енергия върху вас и след това ще отидат при следващата жертва.

Може би друг човек ви залива със своите оплаквания по време на работа, в отношението си или дори с успешните си постижения. Всички тези емоции могат да ви изморят и вие ще трябва да промените живота си по най-добрия начин.

Обичайте себе си, спрете хората или им кажете, че не сте готови да ги слушате това точно сега. Спрете да абсорбирате токсичната им енергия.

4) Излезте сред природата.

Излезте сред природата, медитирайте, почивайте и дишайте. Пречистете енергията вътре в себе си и тренирайте. Движете се като пеперуда: леко, но бързо.

Дишането увеличава циркулацията на кръвния поток в тялото и помага да се предотврати абсорбирането на енергията от хората около вас. Ходете със самочувствие, вдигнете главата си и не позволявайте на никого да развали настроението ви.

Вижте още: Таблицата за умножение може да се научи много бързо с този способ!

5) Поемете 100% отговорност за мислите и емоциите си.

Начинът, по който мислите, е 100% ваша отговорност. Вселената изпраща хора във вашия живот, за да ви изпита. Вашето възприятие за себе си е по-силно от възприятието на другите.

Вие не сте жертва и никой няма власт над вас. Помислете как се проявяват вашите мисли или очаквания в ситуация, която ви притеснява. Ами ако всичко зависи от вашето ниво на търпение, раздразнителност или състрадание?

След като поемете отговорност за реакциите си, ще се свържете със себе си на по-дълбоко ниво.

Създайте свои собствени ситуации, които увеличават енергийното ви ниво. Чувствате ли се добре до този човек? Този човек подходящ ли е за вас? Заслужавате блестящо преживяване и е време да осъзнаете това.

Науката за защита от енергиите на другите хора започва със любовта към себе си. Не забравяйте, че сте достойни за щастие и мир. Не забравяйте, че вие сте авторът на вашето енергийно състояние.

Хареса ли ви статията? Споделете я с приятелите си!

loading...