НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Вашият палец определя характера ви! Опознайте себе си!

Вашият палец определя характера ви! Опознайте себе си!

0
Вашият палец определя характера ви! Опознайте себе си!
Вашият палец определя характера ви! Опознайте себе си!

Как да се определи характера на човек според неговия палец, са знае от много векове в древна Индия. Там вярвали, че отличителните черти на човешката личност се проявяват главно на пръстите му.

Тази техника е от значение и днес. Нека да разберем характеристиките на вашия характер според палеца.

Как да разпознаете характерните си черти по пръстите на краката:

1) Края на палеца е под формата на „усмивка“. Вие сте спокоен и балансиран човек. За вас е трудно да се противопоставяте на правилата. Живеете в съответствие със законите поради страх от обществено осъждане. Живеете като всичките останали, опитвайки се да не се откроявате от тълпата.

2) Палецът завършва с права линия. Такива хора често имат добро чувство за хумор. Те никога не униват и не се натоварват с ненужни проблеми.

Въпреки веселото им разположение, те пестят всичко по отношение на финансовите въпроси. Внимателно изчисляват бюджета си за следващия месец.

3) Остър край на палеца. Тези хора винаги се забелязват. Те научават всяка информация до последния детайл. Доверявайки се само на фактите от различни източници, често подозират други в неискреност. Рядко разкриват истинските си мотиви за поведението си. Да предскажете хода на мислите им, е много голяма рядкост.

4) Палец под формата на „осмица“. Хора със сложен характер. Те постоянно са в търсене, което ги прави склонни да преминават от една крайност в друга. Захвърлят стартирания от тях бизнес на половина, не признават провалите си, опитват се да намерят кого да обвинят във всички неуспехи. Говорят красиво, но за съжаление всичко казано от тях противоречи на действията им.

5) Върхът на палеца е много по-голям от основата. Често този тип хора знаят как да избират правилните приоритети в живота и да не губят време за дребни неща. В избраната от тях посока винаги постигат признание и успех. Всички трудности ги правят по-силни, като многократно подсилват желанието им да спечелят.

Вижте още: Тест: Разберете коя професия е най-подходяща за вас!

6) Палец под формата на „фуния“. Хора с меланхоличен темперамент. Това са отчуждени и уязвими хора. При силни шокове в живота могат да покажат емоционалност. Всяко тяхно действие се обмисля много внимателно, като предварително изчисляват всички възможни рискове.

Ако ви хареса тестът, го споделете с приятелите си!

loading...