НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Коя мандала най-добре описва вашата личност?

Коя мандала най-добре описва вашата личност?

0
Коя мандала най-добре описва вашата личност?
Коя мандала най-добре описва вашата личност?

Вълшебната мандала разкрива вашата личност! Просто изберете една красива рисунка, за която ви подсказва вашето подсъзнание. Задачата е да изберете тази, която най-много отговаря на вашата душа.

Мандалата (кръг) е духовен и ритуален символ в индуизма и будизма и представлява вселената. Мандалата ви дава повече информация за вашата личност. Пред вас има осем типа мандала и вашата задача е да изберете тази, която най-много ви привлича.

Мандала 1

Розовата мандала бива избирана от добрите и романтични хора. Те са чувствителни и се грижат за своите близки; те са благодарни за всичко, което имат и за всичко, което нямат; все още знаят как да обичат безусловно. Тези хора са много уязвими, чисти и меки, така че се отнасяйте към тях с внимание като нежно цвете. Те са самото въплъщение на любовта.

Мандала 2

Мандалата в лилави, сини, черно-бели цветове, бива избирана от хора-мечтатели, които вярват във вълшебства. На тяхното спокойствие всеки може да им завиди. Те имат свой собствен път в този свят и винаги следват призива на сърцето си. Тези хора са изразителни и способни да вдъхновяват. Те са пристрастени към философията и психологията, но също така са любители на музиката.

Мандала 3

Комбинация от червено, розово, синьо и жълто се избира от хора, на които не са им чужди емоциите. Те са общителни, приятелски настроени, добре организирани и в своя кръг се смятат за интелектуалци и естети. Те могат да усетят душата на всеки и чувстват енергията и вибрациите около тях. Тези хора са енергични и обичат усещането за единство и братство. Те се усмихват и  излъчват щастие и любов през целият си живот, а в тяхната компания винаги е много приятно.

Мандала 4

 

Мандалата в жълто, черно и бяло – е изборът на хората, които са светли, позитивни и открити. Те винаги се свързват и могат да намерят общ език с всички. Каквото и да правят, го правят с добри намерения. Те се отличават с позитивност, креативност и упоритост. Тези хора са родени лидери, благодарение на силата на характера им.

Мандала 5

Мандалите в черно и зелено са предпочитани от любителите на природата и активната почивка. Те са в хармония с външния свят и много обичат животните. Тези хора се стремят към здравословен начин на живот и се опитват да прекарат максимално свободно време извън града далеч от сградите и шума. Те са авантюристи и изследователи, които се характеризират с доброта и силна емоционалност.

Мандала 6

Оранжево, жълто и черно – това са цветовете на хора, които са привлечени от интелектуалността. Те са независими, абсолютно свободни по дух, обичат приключенията, творчеството и здравословния начин на живот. Тези хора са успешни и умни, те са отлични учители, ментори и водачи.

Мандала 7

Мандалата в червено-кафяви и бели цветове се избират от хора с харизма. Те са много решителни и когато започнат да действат, никога не се връщат назад. Те обаче могат да бъдат доста агресивни, нетърпеливи, раздразнителни и тревожни. Червеното е цветът на властта. Тези хора имат вътрешна сила, която им помага да преодолеят всички препятствия.

Вижте още: Ето кои са вашите цели в живота! Тест за характера на личността

Мандала 8

Комбинацията от червено и цветовете на морските вълни се избира от балансираните хора с романтична душа. Червеният цвят показва любов и страст. А морското синьо говори за спокойствието им, способността им да се грижат и да помагат на другите. Те са идеални партньори, свободни по дух мислители и ценят преди всичко истината.

loading...