НАЧАЛО ЗДРАВЕ Проблемите с краката ще бъдат решени със скраб от куркума

Проблемите с краката ще бъдат решени със скраб от куркума

0
Проблемите с краката ще бъдат решени със скраб от куркума
Проблемите с краката ще бъдат решени със скраб от куркума

Много хора са склонни да страдат от различни проблеми, особено с краката, включително суха кожа, мазоли, напукани пети и разширени вени. Тези видове проблеми обикновено възникват поради неправилна грижа, неудобни обувки, както и липса на влага в кожата или дори лош хранителен режим.

Напукани пети

Напуканите пети са общ проблем, който засяга повечето хора. Обикновено проблемът е просто досаден и наистина неприятен за гледане, но когато пукнатините са много по-дълбоки, състоянието може да бъде изключително болезнено.

Разширени вени

Разширените вени са друг проблем за повечето хора по света. Те се описват като подути и изпъкнали вени, които обикновено се появяват и на двата крака. Те могат да бъдат в син или тъмно лилав цвят.

Мазоли

Мазолите се описват като груби слоеве на кожата, които обикновено се появяват, когато кожата ви се опитва да се предпази от триене и натиск.

Носенето на обувки с високи токчета

Плътните обувки и високите токчета могат да притиснат някои области на краката ви. От друга страна, когато обувките са прекалено широки, краката ви са склонни да се плъзгат и трият многократно.

Липса на чорапи

Носенето на обувки и сандали без чорапи може да доведе до триене. Чорапите обикновено предпазват краката от натиск и триене, както осигуряват комфорт на крака. Въпреки това чорапите, които не са подбрани правилно, също могат да се превърнат в сериозен проблем.

За щастие имаме добри новини. След като страдате от всички тези кожни проблеми, вече няма да изпитвате болка. Ще ви покажем невероятни и ефективни естествени средства за защита, които могат да ви помогнат да разрешите тези проблеми.

Съставки:

1 супена лъжица куркума на прах

10 броя таблетки аспирин

1 чаша спирт

Метод на приготвяне:

Всичко, което трябва да направите, е просто да излеете спирта в подходящ пластмасов съд. След това добавете куркумата. Стрийте таблетките аспирин, докато ги превърнете в прах, добавете ги в сместа. И накрая, смесете всичко внимателно, покрийте с капак и оставете лекарството най-малко 24 часа.

Вижте още: Копривата ще ви помогне в лечението на много заболявания!

Употреба:

Нанасяйте на краката ежедневно. Поставете памучен плат и покрийте с найлонова торбичка. Не забравяйте да поставите чорапи, за да предпазите краката си напълно.

Сутринта махнете компреса и измийте с топла вода. След това нанесете овлажнител.

Трябва да повтаряте това лечение в продължение на поне 10 последователни дни, за да забележите оптималните резултати. В крайна сметка това лекарство ще успее да излекува мазоли, пукнатини и разширени вени.

Споделете това със семейството и приятелите си, за да им помогнете.

loading...