НАЧАЛО ЗДРАВЕ Разширените вени ще изчезнат с помощта на зелени домати и оцет!

Разширените вени ще изчезнат с помощта на зелени домати и оцет!

0
Разширените вени ще изчезнат с помощта на зелени домати и оцет!
Разширените вени ще изчезнат с помощта на зелени домати и оцет!

Разширените вени са проблем, пред който всеки от нас един ден ще се изправи.

“Паякообразните решетки”, както често го назовават, възникват на ръцете, на краката и дори на местата, където никой не очаква.

Но малко хора знаят, че във всеки дом има лесен начин как да преодолее този труден проблем!

Ние не само ще ви разкрием тайната за това чудесно средство, но и ще опишем подробно как да го използвате!

Предлагаме ви два прости начина за решаване на проблема с разширените вени, като използваме най-простите и евтини продукти.

Метод номер 1

За да се отървете от разширените вени, се нуждаете от обикновени пресни зелени домати.

И така. Вземете зелените домати, нарежете всеки домат наполовина, поставете нарязания домат на мястото на разширените вени и го оставете за 2-3 минути. Броя домати трябва да бъде достатъчен, за да се покрие целия засегнат участък.

След процедурата, е необходимо да намажете с крем, защото киселината, съдържаща се в доматите, изсушава кожата.

Тайната на този метод е, че зелените домати съдържат вещество (соланин), което по време на узряването изчезва напълно.

Соланинът е натурална отрова. Поради съдържанието ѝ, се препоръчва да избягвате консумирането на незрели зеленчуци и плодове. Но в борбата с разширените вени това вещество е незаменимо.

Имайте предвид, че в миналото зелените или неузрелите плодове са били използвани в повечето отрасли на медицината и като цяло са били нейна основа.

Ако прилагате зелените домати на местата с разширени вени 1-2 пъти на ден само за 2-3 минути, след 10 дни ще видите чаканите от вас резултати. Но не спирайте до там. Продължете процедурата, докато проблемът изчезне напълно. Пълният курс на лечение зависи от областта на поражение и от степента на развитие на заболяването. Съгласете се, няма нищо сложно!

Метод номер 2

Вторият метод не е по-сложен от първия. За да го използвате, се нуждаете от обикновен ябълков оцет. Приложете навлажнена памучна кърпа в оцет на местата с разширени вени. Процедурата трябва да се прилага 3 пъти дневно в продължение на един месец. Резултатът ще ви изненада приятно!

Имайте предвид, че ябълковият оцет изсушава кожата много повече от зелените домати, така че е добре да го използвате само върху по-грубите участъци от кожата и на скритите части на тялото. Ако се появят разширени вени, например върху лицето, е по-добре да приложите метод номер 1.

Вижте още: Природен антибиотик, който веднага унищожава всички паразити

Съгласете се, че тези методи са много лесни! След като ги приложите, ще се уверите, че са много ефективни.

loading...