НАЧАЛО ЗДРАВЕ Хит рецепта за премахване на болка в коленете, костите и ставите

Хит рецепта за премахване на болка в коленете, костите и ставите

0
Хит рецепта за премахване на болка в коленете, костите и ставите
Хит рецепта за премахване на болка в коленете, костите и ставите

Остаряваме ние, остарява и тялото ни и всички негови части. За съжаление, това е неизбежен, естествен процес, който не можем да спрем, но можем да смекчим последиците и да подобрим качеството си на живот. Тази рецепта ще ви помогне!

Костите и ставите са първите части на тялото, които започват да предупреждават и посочват не само резултатите от биологичния часовник, но и от неправилния начин на живот.

Една от причините за стареенето на костите и ставите, преди коленете, може да бъде затлъстяването, след това недостатъчният прием на някои витамини и минерали, като калций, магнезии, но и генетичната предразположеност.

Коленете са едни от най-важните части на тялото. Те са отговорни за голям брой движения и опора за повече от 80% от телесното тегло.

В тази статия ще ви представим природна рецепта, която е много популярна навсякъде по света, защото е помогнала на много хора както за коленете, така и за другите стави в човешкото тяло.

Това лекарство, което действа като естествен аналгетик, също така ще подобри гъвкавостта и еластичността на ставите и коленете, което ще ви позволи да се движите свободно.

Ето продуктите, от които се нуждаете и как да го подготвите.

Необходими продукти:

  • 2 супени лъжици желатин;
  • 3 супени лъжици стафиди;
  • 4 супени лъжици сусам;
  • 8 супени лъжици ленено семе;
  • 40 грама сурови тиквени семки;
  • 200 грама органичен мед;

Начин на приготвяне:

Поставете всички продукти в блендер и блендирайте, докато получите хомогенна смес.

Приемайте по една супена лъжица, 3 пъти на ден, преди хранене, като смесвате сместа с топла вода или кисело мляко.

След няколко седмици ще видите резултатите. Костите и ставите ще бъдат по-силни от всякога, но също така ще ускорите метаболизма и имунитета като цяло!

Вижте още: Този лек ще ви предпази от заболявания като бронхит, астма и други

Лененото семе е пълно с омега-мастни киселини, които са отлични за сърцето и кръвоносните съдове, а тиквените семки за простатата при мъжете…

loading...