НАЧАЛО ЗДРАВЕ Не струва нито стотинка, но убива рака за 48 часа

Не струва нито стотинка, но убива рака за 48 часа

0
Не струва нито стотинка, но убива рака за 48 часа
Не струва нито стотинка, но убива рака за 48 часа

Убива рака за 48 часа.

Това растение може да се види навсякъде около нас. Има много лечебни свойства и всичко, което трябва да направите, е само да го наберете от двора или от околните планини.

Чаят от глухарче действа върху раковите клетки, като ги засяга по такъв начин, че се разлагат в рамките на 48 часа.

Бабите ни са приготвяли сироп от цветя на глухарче, знаейки за лечебната му сила, но със сигурност не са се съмнявали, че корените на глухарчето могат да помогнат на раково болните.

Учените са открили, че коренът на това растение работи по-добре от химиотерапията, защото “убива” само раковите клетки.

Освен това има диуретични свойства, стимулира секрецията на жлъчката, почиства черния дроб, помага при алергии и понижава холестерола. Той съдържа много важни витамини и минерали като витамин В6, тиамин, рибофлавин, витамин С, желязо, калций, калий, фолиева киселина и магнезий.

Той съдържа до 535% от необходимата доза витамин К и около 110% от препоръчителния дневен прием на витамин А. Всички тези факти са известни от години.

Университетът Уиндзор в Канада проведе първоначално проучване на Катедрата по химия и биохимия, а резултатите дават нова надежда за пациентите болни от рак. Бе открито, че коренът на глухарче ефективно “убива” клетки, заразени с рак, без да вреди на здравите клетки в тялото.

Джон Ди Карло, 72-годишен мъж, който лично е бил убеден в лечебните свойства на глухарчето бил подложен на интензивна и “агресивна” химиотерапия, за да се бори за неговото здраве. Процесът на лечение продължил три години, преди лекарите да го върнат вкъщи, за да прекара последните няколко дни с близките си.

Тъй като химиотерапията не дала резултат и лекарите не са предложили алтернативи за лечение на рака, Джон започнал да пие чай от корен на глухарче като последна възможност за спасение. Само четири месеца по-късно този човек получил ремисия на болестта.

loading...