НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Проверете дали желанието ви ще се сбъдне, като изберете плод

Проверете дали желанието ви ще се сбъдне, като изберете плод

0
Проверете дали желанието ви ще се сбъдне, като изберете плод
Проверете дали желанието ви ще се сбъдне, като изберете плод

Изберете един от плодовете на дървото на желанията и си пожелайте нещо. Дали желанието ви ще се сбъдне или не, зависи от вашия избор.

1 – адекватно оценявате себе си и своите способности, пълни сте със самочувствие. Това, което сте си пожелали, със сигурност ще се сбъдне, защото ще направите всичко, за да реализирате мечтата си.

2 – във вас има сила и целенасоченост. Разбирате, че не всичко зависи от съдбата и не бива да разчитате изцяло на комбинацията от обстоятелства, но е необходимо да постигнете мечтата си да поемете инициативата в свои ръце, дори и да ви изглежда невъзможно.

3 – вие сте човек, който е вътрешно мързелив, действайки въз основа на обстоятелствата, които ви се случват в живота. Живеете без никакво съпротивление, без особено желание да променяте нещо или някого, въпреки че сте способни на това. Поставете си цели, вярвайте в себе си и във вашите способности и ще успеете!

4 – принадлежите към групата на взискателните хора: както към себе си, така и към останалите. Ако сте решили нещо, не се отказвайте, а го постигнете.

5 – вашата импулсивност често ви пречи да постигнете успешен резултат. Опитайте се да не бързате, правете повече упражнения за вдъхновение и дишане. Понякога си струва да се отпуснете, само така ще сбъднете желанието си.

6 – късметът винаги ви придружава, но понякога вашият мързел ви пречи. Необходимо е да не се отклонявате от целта и да се движите в посока на нейното изпълнение.

7 – търпение и само търпение – това е необходимо за изпълнението на вашето желание. Бъдете търпеливи и изчакайте своето време.

8 – не се вкопчвайте в желанието си – понякога си заслужава да си вземете почивка и да започнете да мислите за нещо друго. За да постигнете желания резултат, спрете да мислите за желанието си.

9 – бъдете сигурни, че вашето желание е на ръба да не се сбъдне. Бъдете готови за факта, че вашето желание принадлежи към категорията „Наистина ли е нужно?“.

10 – понякога искате твърдо много от Вселената. Задайте си въпроса: „Възможно ли е да достигна необятното?“. Може би си струва да постигнете целта си с малки победи.

Вижте още: Точността на този тест ще ви изненада! Какво видяхте първо?

11 – задайте си въпроса: „Какво трябва да направя, за да сбъдна желанието си?“. Може би си заслужава да положите повече усилия.

12 – желанието ви вече е почти изпълнено.

loading...