НАЧАЛО ЗДРАВЕ Тази рецепта с хрян ще се отрази много добре на костите и...

Тази рецепта с хрян ще се отрази много добре на костите и ставите

0
Тази рецепта с хрян ще се отрази много добре на костите и ставите
Тази рецепта с хрян ще се отрази много добре на костите и ставите

С напредване на възрастта нашето здраве става все по-крехко. Особено в края на всеки ден, повечето хора страдат от болка или дискомфорт. Това е така, защото нашето тяло не може да бъде регенерирано толкова бързо и ефективно, както преди години.
Други неща, които могат да бъдат засегнати, са нашата концентрация и памет. Тази рецепта ще ви позволи да преодолеете всички тези проблеми наведнъж.

В момента съществуват няколко начина за забавяне на ефектите от старостта. Сред тях са пъзели и игри като судоку, които раздвижват умовете ни. Но всичко това няма да ви помогне, ако не консумирате хранителните вещества, от които тялото Ви се нуждае.

Това лекарство е напълно естествено и осигурява всички хранителни вещества, необходими за възстановяване на умствената способност. От друга страна, то е доста ефективно за възстановяване на слуха и зрението, както и цялостната жизненост.

Необходими продукти:

– 3 супени лъжици мед;
– 125 грама хрян;
– 2 сантиметра корен от джинджифил;
– 2 супени лъжици канела;
– 4 лимона;

Начин на приготвяне и употреба:

Първо измийте добре и обелете джинджифила. Прибавете хряна и поставете в миксер. Разбъркайте, докато получите гладка паста. Изцедете лимоновия сок, добавете го към сместа и разбъркайте още две минути. Накрая добавете меда и канелата, след което разбъркайте отново. Трябва да получите сироп, който да съхранявате в буркан с капак.

От тази мощна смес консумирайте 1 супена лъжица, два пъти на ден – преди обяд и вечеря. Втората възможност е да я консумирате преди физически упражнения.

Вижте още: Ефикасен домашен лек при болки в костите и мускулите

Лечението продължава 3 седмици, след което се почива около седмица, за да позволите на тялото да абсорбира всички хранителни вещества. След това можете да повторите процедурата.

loading...