НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Разведен мъж: Внимавайте за тези неща, които всяка жена прави

Разведен мъж: Внимавайте за тези неща, които всяка жена прави

0
Разведен мъж: Внимавайте за тези неща, които всяка жена прави
Разведен мъж: Внимавайте за тези неща, които всяка жена прави

Не бихте очаквали разведен мъж да даде добър съвет за това какъв трябва да бъде добрият съпруг. Този мъж, който е преминал през достатъчно трудности знае, че си струва да се борите за всичко.

Това са някои от неговите съвети относно брака. Кой не би искал някой да му ги беше казал по-рано:

“Очевидно не съм експерт по връзките. Но има нещо за развода ми, който се финализира тази седмица, което ми дава перспектива за нещата, които не бих искал да правя по различен начин. След като загубих жената, която обичах и бях женен за нея почти 16 години, има няколко съвета, които бих искал някой да ми бе казал по-рано: ”

1. Никога не спирайте да я ухажвате. Никога не спирайте да излизате на срещи. Никога не приемайте тази жена за даденост. Когато сте я попитали дали тя ще се ожени за вас, вие сте обещали, че ще бъдете мъжът, който ще владее сърцето й и ще го защитава ревностно. Това е най-важното и свещено богатство, което някога ще ви бъде поверено. Тя ви е избрала. Никога не го забравяйте и никога не бъдете мързеливи по отношение на любовта.

2. Защитете сърцето си. Както сте обещали да бъдете покровител на нейното сърце, трябва да пазите със същата грижа и предпазливост и своето сърце. Обичайте себе си напълно, обичайте света открито, но в сърцето си пазете специално място, където никой не може да влезе, освен жена ви. Дръжте това място винаги готово да я приеме и повика и не позволявайте на друга да превземе трона й!

3. Влюбвайте се отново и отново и отново. Вие непрекъснато ще се променяте. Вие не сте един и същ човек, когато сте се оженили и след пет години няма да бъдете същият човек, който сте днес. Нито пък тя. Промяната ще дойде и трябва да се преизбирате един друг и така всеки ден. Тя няма да остане при вас, ако не ви е грижа за сърцето й, тя може да даде сърцето си на някой друг или да го затвори напълно, което никога няма да ви позволи да си го върнете отново. Винаги се борете, за да получите любовта й, ухажвайте я.

4. Винаги виждайте най-доброто в нея. Фокусирайте се само върху това, което искате. Това, върху което се фокусирате, ще стане по-силно. Ако се съсредоточите върху това, което не харесвате, ще виждате само причините, поради които тази жена ви става отблъскваща. Ако се съсредоточите върху това, което искате, ще бъдете заети с любов, без да имате време да мислите за собствените си и нейните недостатъци. Съсредоточете се върху факта, че вече не виждате нищо повече от любов и ще знаете, че без съмнение сте най-щастливият мъж на света, защото имате тази жена за своя съпруга.

5. Вашата задача не е да я променяте или поправяте, вашата работа е да я обичате такава, както е, без да очаквате, че някога ще се промени. И ако се промени, обичайте я такава, каквато ще стане, независимо дали ви харесва или не.

6. Поемете цялата отговорност за емоциите си. Работата на жена ви не е да ви прави щастлив или тъжен. Вие сте отговорни за намирането на собственото си щастие и чрез вашата радост ще го прехвърлите към вашите взаимоотношения или любов.

7. Никога не обвинявайте жена си, ако сте разочаровани или ядосани, защото това се е случило, защото във вас се е случило нещо. Това са вашите емоции и вашата отговорност. Когато почувствате тези емоции, отделете малко време и се върнете в настоящето и погледнете навътре към себе си, за да разберете какво наистина трябва да бъде излекувано.

8. Позволете си да бъдете малко глупави, не бъдете толкова сериозни. Смейте се. Разсмивайте я. Усмихването прави нещата много по-прости.

9. Всекидневно изпълвайте душата й. Научете нейния любовен език и специфични начини, по които тя ще се чувства важна и красива. Помолете я да опише 10 неща, чрез които тя се чувства обичана и ги запомнете, и нека това е вашият приоритет всеки ден, тя да се чувства като кралица.

10. Присъствайте. Освен вашето време, дайте вашето внимание и душата си. Направете каквото е необходимо, за да изчистите мислите в главата си, така че когато сте с нея – да можете да бъдете с нея напълно – физически и умствено. Отнасяйте се към нея като към най-ценния човек на света. Каквато всъщност е.

loading...