НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Каква е вашата свекърва, според нейния зодиакален знак?

Каква е вашата свекърва, според нейния зодиакален знак?

0
Каква е вашата свекърва, според нейния зодиакален знак?
Каква е вашата свекърва, според нейния зодиакален знак?

Сигурни сме, че в съзнанието си, образът на зла свекърва го имат повечето бъдещи булки, които чакат да кажат “да” на любимите си мъже.

За ужасните проблеми, които имат двете жени в къщата, винаги се е говорило и ще се говори.

Разберете какво да очаквате от майката на съпруга ви. Връзките между снахата и свекървата винаги са били деликатни.

И така, ето какви са свекървите според техните зодиакални знаци:

Овен
Свекървата, родена под знака на Овен, със сигурност не е сред най-лошите, които можете да срещнете. Разбира се, те също имат своите недостатъци, но обикновено няма да има негативни чувства между вас.

Телец
Достатъчно е да останете у дома си и да се грижите добре за сина й и няма да имате никакви проблеми. И когато кажем “да се грижите”, свекървата разбира да готвите по-добре. Освен това, тази жена може да бъде стабилна финансова опора за младото семейство.

Близнаци
Ако се случи да живеете под един покрив със свекърва си, подгответе си хапчета за главоболие. Тези дами не са злонамерени, но често се оказват доста неподготвени. Ние обаче знаем колко хубаво се говори за близнаците, а когато добавим и епитета свекърва, ситуацията става експлозивна.

Рак
Ако майка на любимия ви е Рак и искате да имате топли отношения, тогава се подгответе психически, че трябва да я “ухажвате”. Със сигурност няма да имате проблеми, ако редовно й се обаждате по телефона, поздравявате я за празниците или й купувате малки подаръци.

Лъв
Да си дойдем на думата! Ако имате свекърва Лъв, можем само да ви пожелаем успех. Тези дами искат да командват, а още повече ще им допаднете, ако винаги се съгласявате с тях. Към своеволната лъвица трябва да се подхожда с уважение и внимание, да не го забравяте.

Дева
Сигурни сме, че повечето свекърви, които са Деви, са изключително добри. Те изглеждат добродушни и мили и винаги са готови да ви помогнат! Но тя иска да ви даде смисъла на живота, да се оплаква за всичко и ако успеете някога да задоволите високите й изисквания, тогава няма да ви се налага да се безпокоите.

Везни
Това е един от най-добрите знаци за свекърва, която може да срещнете. Тя никога няма да се намесва във вашите взаимоотношения, дори обратното – ще спазва дистанция, така че да не ви пречи излишно. Не се учудвайте, ако често ви звъни да пиете кафе или да пазарувате, тя просто иска да сте приятелки.

Скорпион
Тези дами определено са “меч с две остриета”, така че бъдете внимателни. Пазете се от крайната сладост и доброта, когато сте в нейната компания, защото, щом я ядосате, няма връщане назад.

Стрелец
Ако свекърва ви е представител на този знак, тогава няма за какво да се притеснявате. Тя винаги е “над нещата” и никога не се бърка във взаимоотношенията на някой друг. Ако сте чувствителни, бъдете подготвени, защото тези дами определено нямат чувство за такт.

Козирог
Козирозите гледат философски на живота и никога не приемат децата си като тяхна собственост. От тази гледна точка свекърва от този зодиакален знак не би позволила да отиде на гости неканена. Не очаквайте тази жена да ви помогне да се грижите за децата, тя просто ще иска да им се радва от време на време.

Водолей
Тези свекърви са модерни, усмихнати и весели. Бъдете нащрек, защото ще очакват от вас постоянно да правите нещо и да живеете на нейното ниво. В противен случай, не се изненадвайте, ако ви нарече мързелива – това е обичайно за тях.

Риби
С такава свекърва, брачният живот ще бъде песен! Тя ще ви помaга с всичко, което може и ще ви приема като своя собствена дъщеря. Можете да разчитате за всичко на нея, дори ако просто трябва да поплачете на нечие рамо.

loading...