НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Най-лошите мъжки зодиакални знаци, от които трябва да се пазите

Най-лошите мъжки зодиакални знаци, от които трябва да се пазите

3146
0
Най-лошите мъжки зодиакални знаци, от които трябва да се пазите
Най-лошите мъжки зодиакални знаци, от които трябва да се пазите

Петте най-лоши мъжки зодиакални знаци, които да избягвате!

Има мъже, които са с ужасни характери, дори най-милите домакини са принудени да леят сълзи всеки ден заради техния темперамент и липса на чувство за такт.

Ето кои са петте най-лоши зодиакални знаци, които според астролозите, дамите е най-добре да избягват:

Скорпион
Скорпионът е кралят на най-тежките характери. Този знак взима каквото иска и когато иска, без да се съобрази с никого. Има жесток език, голямо его и нито грам желание да се отклонява от своите намерения. Те знаят, че са много лоши към партньора си – злобно ревниви, обсебени и безмилостни. С голямо удоволствие, те наказват партньора. Често се отнасят към хората като към свои вещи.

Овен
Конфликтна, импулсивна и безскрупулна личност. Съпругът Овен не мисли за последствията и може да изстреля 10 нередни думи в секунда и да ви срине психически само за ден. Той изобщо не се интересува от мнението на хората, защото винаги е прав, а другите … другите не го разбират, или просто правят грешки. Има огромни изисквания за всичко и за всички. Той няма да изрази желание да говорите с него за някакъв проблем. Да разбереш Овен е много трудна задача. Дори да успеете, мирът ще продължи за максимум 2-3 дни. След това отново вдига рога напред в търсене на нова жертва, която обикновено е неговата спътничка в живота.

Козирог
Мъжете Козирози са изключително независими. Смели и защитават нагласите си докрай. Те изобщо не са загрижени, че могат да се противопоставят на всички останали. Твърдоглави и наистина е трудно да ги накарат да направят нещо, което не искат. Те презират хората, които не са на тяхното ниво.

Риби
Представителите на зодиакалния знак Риби са специални мъже. Те имат силно развита интуиция, но понякога те попадат в такова състояние, че не чуват никого и нищо. Те се ръководят от преувеличено подозрение. По характер са бунтари, имат свое мнение за всичко и ако жената се опитва да ги опровергае, може да загуби любовта им. Мъжете Риби или приемат безусловна жена, или категорично я отхвърлят. Трудно е за тях да създават само приятелство.

Стрелец
Мъжът Стрелец е романтичен идеалист, който обича да управлява света. Този човек е страхотен, но не обича да си седи у дома и от 12 месеца в годината може да топли брачната постеля най-много два, три месеца. Най-малкото, ако зависи от него, той не би се отказал от любимата си съпруга и от трите още по-любими млади любовници. Либерален и приключенски, вечен пътешественик, този човек иска жена, която го разбира и приема. Ако искате човек за сериозна връзка, Стрелецът категорично не е за вас. Той много цени своята свобода и ще уважи само партньорка, която определено няма да му я отнеме. Не трябва обаче да забравяте, че мъжът Стрелец обича да обича, но може да промени мнението си буквално за минута, ако му хрумне “по-добра идея”.

loading...