НАЧАЛО ЗДРАВЕ Този еликсир ще ви отърве от киселини, възпалено гърло и настинка

Този еликсир ще ви отърве от киселини, възпалено гърло и настинка

0
Този еликсир ще ви отърве от киселини, възпалено гърло и настинка
Този еликсир ще ви отърве от киселини, възпалено гърло и настинка

Този еликсир ще ви отърве от киселини, възпалено гърло, спазми, хълцане и настинка.

Разберете какви ползи за здравето има този природен лек и как да го използвате в различни ситуации. Става дума за ябълков оцет, чието приложение е доста популярно напоследък.

Болки в стомаха
Ако причината за диарията е бактериална инфекция, ябълковият оцет ще ви помогне, благодарение на своите антибактериални свойства. Той съдържа пектин, който ще успокои коремните спазми. Разтворете 2 супени лъжици оцет в топла вода и изпийте течността, когато почувствате болка.

Срещу хълцане
Изпийте една супена лъжица оцет. Киселината ще предотврати хълцането.

Проблеми с храносмилането
Преди хранене изпийте следващия народен лек: в чаша топла вода се разтварят лъжица мед и лъжица оцет. Пие се 30 минути преди хранене.

Възпаление на гърлото
След като усетите болки в гърлото, веднага започнете с консумацията на оцет, за да предотвратите по-нататъшно разпространение на инфекцията. Повечето бактерии не живеят в кисела среда. Правете гаргара с ябълков оцет на всеки час.

Липса на енергия, изтощение
Аминокиселините от ябълковия оцет действат като противоотрова. Оцетът съдържа калий и ензими, които ще премахнат умората и ще донесат прилив на енергия скоро, след като, изпиете 2 супени лъжици оцет, разтворен в чаша топла вода.

Крампи в краката
Заслужава си да опитате този стар народен лек: Разтворете една супена лъжица оцет и една супена лъжица мед в чаша топла вода и го изпийте преди лягане.

Избелване на зъбите
Сутрин правете гаргара с ябълков оцет. Това помага да се премахнат петната, а така също избелва зъбите и унищожава вредните бактерии в устната кухина, така че предпазва и от кариес.

loading...