НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Каква вещица сте? Изберете метла и прочетете описанието!

Каква вещица сте? Изберете метла и прочетете описанието!

0
Каква вещица сте? Изберете метла и прочетете описанието!
Каква вещица сте? Изберете метла и прочетете описанието!

Забавен тест, който определено ще се развесели! Изберете метла и разберете точно каква вещица сте. Умна, забавна или практична…

Коя вещица няма метла? Не може да лети, нито да почисти къщата си! Но ние ще ви помогнем да подобрите ситуацията! Внимателно погледнете снимката и изберете една от десетте метли, която най-много ви хареса.

Избрахте ли? Сега ще ви разрием каква вещица наистина сте!

Метла 1: Обикновена вещица

Ако е необходимо, можете лесно да се преструвате, че сте портиер или чистач. До степен на опасност. За всеки случай най-добре да не ви ядосват!

Метла 2: Вещицата на убежденията

Очевидно не ви харесва, ако ви объркат с чистачката, но също така не сте готови да се откроите от тълпата. Стотиците години от инквизицията не са били напразни!

Метла 3: Неконтролируемата вещица

Тази метла е истинско отражение на прическата ви. Така както клонките ѝ гледат във всички посоки по едно и също време, така и вие разхвърляте енергията си без специален контрол. Внимавайте да не попаднете в полето на собствената си магическа бъркотия. В противен случай ще се разбиете на парчета!

Метла 4: Вещица-естет

Вие притежавате магнетизма на Елвира, повелителката на мрака. Самите принцове се подреждат в ред, а нежните принцеси скубят косите си от гняв, като ви желаят смъртта. Те няма да дочакат! Вие сте очарователни и професионални във всичко.

Метла 5: Вещицата с голяма оригиналност

Само след като чуят едно от вашите имена, инквизиторите започват да заекват нервно. Това е така, защото сте спрели кръстоносните походи и сте започнали Великата френска революция. Вие сте истинският корен на всички злини. И също така – сладкото цвете в градината на Твореца. Вие обожавате животните, но избягвате хората (и така е правилно). Вие цените враговете си и се страхувате от приятелите.

Метла 6: Вещицата на войната

Вашата издръжливост не знае граници. Научили сте се да криете тъмните страни на душата си, да се потопите в мрака при всяка удобна възможност. След като достигнете най-високата степен на концентрация, атакувате враговете си като светкавици от небето… като Мечо Пух към буркан с мед!

Метла 7: Вещица с излишно тегло

Вие сте красавица, на вас ви трябва по-здрава метла и повече тъмнина, за да можете да скриете всичкото зло… Но обичате да криете най-вече всичкото добро, както и красотата си. Е, няма как да стане – светите със своята силна светлина!

Метла 8: Вещица с тайна

Вие имате повече изненади, отколкото в празничен сладкиш. Никога не могат да ви опознаят правилно при първо впечатление – вие сте способни да изненадате всекиго в най-неочаквания момент. Дори и в задръствания вие можете да се придвижвате успешно, използвайки фигури от висшия пилотаж!

Метла 9: Вещица с големи странности

Вие сте толкова тайнствени и прикрити, че дори не знаете какво може да очаквате от самите себе си. Впрочем, вие не се считате за вещица. Всичко от само себе си се чупи, изгаря, взривява и се превръща в жаба. Виж ти съвпадение!

Вижте още: Познайте своя ангел – пазител според неговите крила

Метла 10: Върховна вещица

У вас има малко от Малефисент, малко от Злата Мащеха и от Урсула – Морската Вещица. Вие съчетавате в себе си качествата на всички типажи и персонажи, а в идеалния случай сте пределът на мечтите на всяка вещица. Прекрасно балансираната ви походка, съчетана със стилни одежди подчертава вашия статус на Водач на вещиците, а следата от вашата метла е подобна на следата от опашката на комета. Иначе сте привърженичка на готическата класика – както в стила, така и в поведението.

loading...