НАЧАЛО ЗДРАВЕ Почистете напълно бъбреците с помощта на лук и вода!

Почистете напълно бъбреците с помощта на лук и вода!

0
Почистете напълно бъбреците с помощта на лук и вода!
Почистете напълно бъбреците с помощта на лук и вода!

Бъбреците са едни от най-важните органи в човешкото тяло. Те са отговорни за почистването на кръвта от токсините и детоксикирането на организма. Следователно е много важно тяхното поддържане в добро състояние.

В противен случай можем да имаме сериозни последици. Тъй като работата на бъбреците е да изчистят организма, трябва да очаквате, че с течение на времето по тях ще се натрупват токсини.

Искате ли бъбреците ви да са чисти? Ще ви разкрием средството, което няма да ви подведе.

Лук за почистване на бъбреците

Съставки:

Лук (2 броя)

Лимони (2 броя)

Магданоз (3 връзки).

Вода (2 литра).

Начин на приготвяне:

Изсипете водата в тенджера и я загрейте, докато заври. След това обелете и нарежете лука на малки парченца. След това излейте водата в кана и добавете нарязания лук. Сега добавете магданоза и сока от 2 лимона. Оставете да се накисват 2 часа. След това прецедете и сместа ще бъде готова за употреба.

2 литра от този продукт могат да бъдат разпределени на 5 или 6 порции на ден. Тъй като диуретичните му свойства са много ефективни, трябва да го консумирате само 3 дни в седмицата. Освен това повторете този процес още 1 или 2 седмици. Всичко зависи от нивото на детоксикация, от което се нуждаете.

По време на това лечение трябва да ограничите приема на натрий, съдържащ се в солта. Ако не го направите, вашите бъбреци няма да бъдат почистени напълно. Това, което трябва да избягвате, са наситените мазнини, захарта и т.н. Трябва да консумирате много плодове и зеленчуци, обикновено богати на вода. Бобови, гъби и риба също са добър вариант.

Вижте още: Ако страдате от хипертония, тази рецепта е за вас

Противопоказания: Това средство може да причини нежелани реакции при пациенти, страдащи от киселинен рефлукс и дразнене на стомаха. Също така не се препоръчва на хора с хипертония, тъй като обикновено намалява кръвното налягане, а и на хора с хипогликемия.

loading...