НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Вижте щастливото число на всеки зодиакален знак

Вижте щастливото число на всеки зодиакален знак

1
Вижте щастливото число на всеки зодиакален знак
Вижте щастливото число на всеки зодиакален знак

 

Вижте щастливото число на всеки зодиакален знак!

Овен: Щастливото число за Овните е 5. Тази година числото 5 ще ви донесе укрепване на вашата независимост и лесно поемане на рискове. Няма да се задоволявате с малко, затова числото 5 може да ви помогне в придобиването на богатство.

Телец: Щастливото число за Телците е 11. Тазгодишната интуиция ще ви бъде от голяма полза, за да разпознаете какво трябва да приемете и какво не. По този начин ще избегнете всички разочарования и ще бъдете успешни, благодарение на това число.

Близнаци: Щастливо число за Близнаците е 3. Бъдете креативни, комуникативни и разпространявайте положителни вибрации. Събудете детето вътре във вас и се отървете от страховете благодарение на това число. Намерете хоби, което ще направи живота ви пълен.

Рак: Щастливо число за Раците е 33. Всяко начинание ще ви се върне двойно в друга област от живота ви. По този начин с помощта на номер 33, тази година ще постигнете максимално удовлетворение от живота.

Лъв: Щастливо число за Лъвовете е 23. Едно от най-щастливите числа, което ви дава възможност да се покажете в най-добрата си светлина. Ще постигнете голям напредък на работното място, а тази година числото 23 ще ви донесе любов.

Дева: Щастливо число за Девите е 27. Тази година, то ще ви донесе реализацията на планове, свързани с кариерата. Тези, които са ангажирани с учене, ще разширят своя професионален и жизнен хоризонт.

Везни: Щастливо число за Везните е 15. Това число е свързано с духовната и творческата страна у вас. Вашите основни цели за тази година са намирането на истинска любов, но и предаване на знания. Благодарение на числото 15 до края на 2018 г. ще постигнете всичките си планове.

Скорпион: Щастливо число за Скорпионите е 9. Числото 9 естествено ще ви даде позиция на лидер тази година. Мъдрите и силни решения ще са ежедневие, така че ще спечелите доверието на другите.

Стрелец: Щастливо число за Стрелците е 8. Осмицата ще премахне всички препятствия по пътя към успеха и ще ви донесе финансова сигурност. Тази година числото 8 определено ще ви направи щастливи, независимо дали става въпрос за материален или духовен аспект.

Козирог: Щастливо число за Козирозите е 10. Ще бъдете идеален лидер, винаги ще се фокусирате върху истинските цели, но на моменти може да забравите, кои са вашите удоволствия. Благодарение на числото 10, в края на тази година ще намерите щастие във всяка област от живота.

Водолей: Щастливо число за Водолеите е 6. Защитената шестица понякога може да ви подтикне към прибързани действия, но ще ви покаже като добронамерена и искрена личност. Всеки път, когато срещнете числото 6 като опция, изберете го.

Риби: Щастливо число за Рибите е 4. Четворката ще ви донесе конкретни и правилни решения, които ще създадат хармония в живота ви и ще ви отведат на правилния път. Носете този номер като висулка или моден аксесоар, защото в края на тази година ще бъдете благодарни.

loading...