НАЧАЛО ЗДРАВЕ Сутрин трябва да слагате в устата си скилидка чесън

Сутрин трябва да слагате в устата си скилидка чесън

0
Сутрин трябва да слагате в устата си скилидка чесън
Сутрин трябва да слагате в устата си скилидка чесън

Ето защо всяка сутрин трябва да слагате скилидка чесън в устата си!

Чесънът е фантастична храна с безценни полезни свойства!

Този отличен зеленчук притежава антибактериални свойства, лекува много заболявания, настинки, атеросклероза и бъбречни заболявания, укрепва капилярите и представлява добър адаптоген. В китайската медицина, чесънът се използва за пълно възстановяване на организма.

Именно китайците слагат малка скилидка чесън в устата си и я разтопяват със слюнката си, точно като бонбон. Тази процедура се извършва сутрин и продължава 30 минути.

Ефектът е наистина изненадващ – слюнката, заедно с хранителните, полезни вещества, достига до кръвта, почиства кръвоносните съдове и лимфата. Също така чесънът укрепва устната кухина и венците, така че в случай на кървене – спира.

След приключване на сутрешната процедура, устата се изплаква и зъбите се измиват. Ако дори и след измиване на зъбите си все още усещате миризмата, вземете няколко зърна кафе или пресни листа от магданоз и постепенно ги сдъвкайте. Няколко глътки мляко ще отмият напълно миризмата на чесън в устата.

Защо се препоръчва слагането на чесън в устата?

– почиства кръвта

– регулира апетита

– защитава от грипни епидемии и други респираторни заболявания

– укрепва имунитета

– полезен при анемия

– лекува хроничен бронхит

– помага при заболявания на пикочния мехур и бъбреците

– почиства кожата

Ако ви е трудно с цяла скилидка, започнете с една четвърт или по-малко парче, така че постепенно да увеличите количеството.

Този метод на лечение е отличен срещу кашлица и камъни в бъбреците.

Мнозина са опитали този метод и са развълнувани от резултатите, така че ако имате някой от изброените проблеми, стиснете зъби и опитайте.

loading...