НАЧАЛО ЗДРАВЕ Тази рецепта е хит! Лекува коленете и възстановява костите и ставите

Тази рецепта е хит! Лекува коленете и възстановява костите и ставите

0
Тази рецепта е хит! Лекува коленете и възстановява костите и ставите
Тази рецепта е хит! Лекува коленете и възстановява костите и ставите

Тази рецепта е хит в света! Лекува коленете и възстановява костите и ставите незабавно!

Ние остаряваме, остарява и тялото ни и всичките му части. За съжаление, това е неизбежен, естествен процес, който не можем да спрем, но можем да смекчим последиците и да подобрим качеството на живот.

Костите и ставите са първите части на тялото, които започват да предупреждават и да сочат не само биологичния часовник, но и неправилния начин на живот.

Причина за проблемите с костите, ставите, преди всичко с коленете, може да бъде затлъстяването, след това недостатъчният прием на някои витамини и минерали, като калций, магнезий, но и генетичната предразположеност.

Коленете са една от най-важните части на тялото. Те са отговорни за много движения и поддържане на повече от 80% от телесното тегло.

В продължението ще ви представим природна рецепта, която е много популярна навсякъде по света, защото тя е помогнала на много хора както за коленете, така и за други стави на човешкото тяло.

С този лек, който действа като естествен аналгетик, ще подобрите гъвкавостта и еластичността на ставите и коленете, което ще ви позволи да се движите свободно.

Ето съставките, от които се нуждаете и как да го приготвите.

Необходими съставки и подготовка:

2 супени лъжици желатин

3 супени лъжици стафиди

4 супени лъжици сусам

8 супени лъжици ленено семе

40 гр. сурови тиквени семки

200 гр. органичен мед

Приготвяне:

Сложете всички съставки в блендер и разбивайте, докато получите хомогенна смес.

Вземайте по една супена лъжица, 3 пъти на ден преди хранене, като сместа  добавете към хладка вода или кисело мляко.

След няколко седмици ще забележите резултатите. Костите и ставите ви ще бъдат по-силни от всякога, но също така метаболизмът ще се засили, както и имунитетът ви като цяло!

Лененото семе е пълно с омега-мастни киселини, които са отлични за сърцето и кръвоносните съдове, а тиквените семки за простатата при мъжете.

loading...