НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Повече пари и успех от понеделник очакват тези 4 зодиакални знака

Повече пари и успех от понеделник очакват тези 4 зодиакални знака

0
Повече пари и успех от понеделник очакват тези 4 зодиакални знака
Повече пари и успех от понеделник очакват тези 4 зодиакални знака

Повече пари и успех от понеделник очакват тези 4 зодиакални знака!

Дева

Работата се увеличава с всеки ден. За щастие, задълженията в понеделник ще ви донесат удовлетворение и няма да се почувствате уморени. Възможни са придобивки от работа на хонорар.

Държите партньорските взаимоотношения под контрол и не позволявате нищо да наруши вашата хармония.

Опитайте се да се отпуснете и да не позволите на един член на семейството да се намеси в плановете ви. Ако сте сами, възможни са интересни контакти на работното място.

Овен

Следващата седмица партньорът ви ще има променливо настроение. През първата половина на деня ще бъде мрачен и загадъчен, а следобед ще се промени напълно и ще действа като друг човек.

Ще забележите, че той е преминал депресивната фаза и най-накрая ще можете и вие да се отпуснете. Ще получите новини, че блокираните средства ще пристигнат в някой от следващите дни.

Козирог

Във вторник ще получите прилив, който ще ви върне самоувереността. Ще забележите, че членовете на вашето семейство ще искат да се ангажират с решаването на вашите финансови проблеми.

Те ще ви предложат някои необичайни методи, които в дългосрочен план биха дали отлични резултати. Може би техните мисли изглеждат авангардни, но си струва да се опита.

Телец

Телците са материалисти и предпочитат удобствата. Те първо обичат себе си, така че парите и всичко останало може да почака.

От любов към успеха и комфортния живот, те могат да работят усилено, за да успеят и да направят сериозни пари. Те са силен мотив за продължаване на бизнес плановете им.

Като се има предвид, че този знак се управлява от Венера, неговите очаквания са реални и винаги се опитва да ги постигне. Хубавото при тях е, че това, което получават го споделят с близките си.

loading...