НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО 8 причини кухнята ви да се превърне в източник на неприятности

8 причини кухнята ви да се превърне в източник на неприятности

0
8 причини кухнята ви да се превърне в източник на неприятности
8 причини кухнята ви да се превърне в източник на неприятности

Кухнята може да бъде вашият източник на благополучие. Експертите по Фън-Шуй съветват да се придържате към тези правила, така че във вашия дом винаги да има пари и късмет.

Мнозина ще се съгласят, че в дома ви трябва да царува уют. Разбира се, интериорът не само трябва да задоволява вкусовете и желанията, но и да бъде доста практичен. Особено това се отнася до дизайна на кухнята.

Тя заема специално място в дома ви и е символ на семейното огнище и просперитет. Затова Фън-Шуй практиките обръщат специално внимание на декорирането на кухнята. Искате ли да привлечете богатство и просперитет в живота си? Тогава обърнете внимание на тези въпроси.

Входна врата

Не поставяйте входа към кухнята срещу входната врата. Тя ще черпи цялата положителна енергия във вашия дом. Освен това, тази подредба може да предизвика течение. Ако не можете да промените функцията на това оформление, опитайте се да пазите вратата на кухнята затворена.

Огледало

Огледалото може визуално да разшири пространството в малката кухня. Ако решите да използвате тази техника, тогава помнете – изберете такова огледало и го позиционирайте така, че вашето отражение в него да не се прекъсва. Смята се, че това може да повлияе негативно на живота ви.

Цветове

За кухнята се опитайте да изберете топли и спокойни нюанси, които допринасят усещане за мир и спокойствие. Ярките елементи са напълно приемливи, но трябва да бъдат балансирани. Твърде ярките цветове ще предизвикат само раздразнение и емоционално изтощение.

Зониране

Не е необходимо да разделяте вашата кухня на малки площи с различни арки и преходи. Нека всичко изглежда цялостно. Така атмосферата на хармония ще се движи равномерно в стаята.

Ред и чистота

Винаги поддържайте кухнята си чиста. Мръсотията е не само източник на болести, но и привлича неуспехи. И ако зонирането не се препоръчва, то подредете елементите в стаята много равномерно. Нека всички подправки да бъдат на едно място, тиганите на друго, тенджерите – на трето. Това не само е удобно, но и хармонизира живота на жителите в дома на енергийно ниво и привлича добър късмет.

Готварската печка

Това е символът на богатството и благодатта в къщата. Ако не искате късмета и богатството да изчезнат, не поставяйте печката до прозореца.

Окачени шкафове

Те са много удобни, но не трябва да бъдат твърде масивни, тъй като интериорът ще има депресиращ ефект върху жителите на дома.

Вижте още: Ето кое е най – красивото момиче в света! Уникална е!

Боклук

Счупените домакински уреди, изгорелите крушки и артикулите за баня привличат провал и проблеми. Затова винаги следете да ги изхвърляте навреме.

loading...