НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Вашият любовен хороскоп за месец април 2018

Вашият любовен хороскоп за месец април 2018

1668
0
Вашият любовен хороскоп за месец април 2018
Вашият любовен хороскоп за месец април 2018

Любовен хороскоп за април 2018: Скорпионите ще планират съвместен живот, Лъвовете ще имат конкуренция.

Какви ще бъдат взаимоотношенията на обвързаните и какво могат да очакват необвързаните?

Вижте какво ще ви донесе месец април в любовно отношение:

Овен
Ако сте във връзка:

Ще имате възможност да изпълнявате общите си цели, които ще доведат до стабилност във връзката ви с партньора и ще укрепят взаимното доверие. През този месец ще увеличите страстта между вас, привличането и близостта. Необходимостта от романтика ще се събуди и това ще ви води във връзката. Очаквайте подобрение в комуникацията.

Ако сте свободни:

Вие ще се интересувате от връзка и ще търсите човек, който е готов за това. Можете да срещнете такъв човек в работата и ще го разпознаете по това, че изглежда сериозен, зрял и амбициозен. Ще бъдете готови да излезете и да прекарате време заедно и да почувствате химия. В края на месеца има възможност за обвързване.

Телец
Ако сте във връзка:

Комуникацията с любимия човек може да бъде трудна в началото на месеца. Няма да можете да постигнете съгласие за нуждите на другия, но през втората половина ще се пробуди силна нужда от физическа близост с партньора ви. Това ще ви помогне да подобрите връзката си и да се разбирате отново. Ще имате буйно въображение и по творчески начин ще прекарате време, което ще повлияе положително на връзката.

Ако сте свободни:

Ще почувствате нуждата от сериозни взаимоотношения, но не сте намерили човека, който ви подхожда за такова приключение. Обърнете внимание на вашите нужди и ако сте сигурни в това, което искате, когато става въпрос за любов, ще я намерите. В средата на април ще се почувствате привлечени от някого и има възможност да развиете силна връзка, изпълнена с емоции и страст.

Близнаци
Ако сте във връзка:

Избягвайте да се оттегляте само защото партньорът ви се нуждае от вашата инициатива, повече комуникация и конструктивни предложения за общите ви планове и дейности. Ще бъдете предразположени към застой и съжаление, така че липсата на идеи може да доведе до охлаждане във връзката. През втората половина на месеца се опитайте да подобрите взаимоотношенията с партньора си, защото може да предизвикате недоверие. В края на месеца отношенията ще се подобрят.

Ако сте свободни:

Ще се събуди страстта във вас и ще се интересувате повече от приключенията, отколкото от сериозна връзка. Очакват ви чести излизания с приятели на места, където можете да срещнете хора, предразположени за приключения и забавления. Ще ви привлече мистериозен и харизматичен човек, когото ще искате да опознаете по-добре и ще откриете, че се чувствате отлично заедно. Възможно е да се събудят някои чувства към този човек.

Рак
Ако сте във връзка:

Вие ще почувствате по-голяма близост във взаимоотношенията с партньора си и ще събудите страст по между си, на която не сте обръщали внимание дълго време. Ще бъдете притеснени от факта, че няма да се споразумеете за някои общи цели, но избягвайте конфликти. Нуждаете се от емоционална топлина, а през втората половина ще бъдете склонни да решавате всички проблеми във връзката и двамата ще бъдете готови за промяна.

Ако сте свободни:

Ще имате възможност да срещнете човек, който ще ви съблазни. И двамата ще почувствате взаимно привличане и веднага ще се появи химия между вас. Страстта и сексуалното привличане ще ви изпълнят, а може да се събудят и някои чувства и нужда от нежност. Очаквайте любовно приключение, на което ще се насладите, а началото ще се окаже високо добро, за по-нататъшно развитие на взаимоотношенията.

Лъв
Ако сте във връзка:

С партньора си ще бъдете съгласни с общите ви планове и цели, но бъдете внимателни относно договорите, тъй като може да има преходни недоразумения. Ще осигурявате взаимна подкрепа, която ще доведе до стабилност на връзката. Поддържайте това ниво и двамата да сте доволни, защото през втората половина е възможно това да се промени, така че е по-добре да бъдете положителни. Ще постигнете доверие с по-добра комуникация и честност.

Ако сте свободни:

В средата на април очаквайте да срещнете човек, който много се интересува от вас и дори някои чувства могат да се събудят. Бъдете внимателни, защото в играта може да влезе и втори човек, който ще привлече повече симпатии към потенциалния партньор. Това ще ви мотивира да направите всичко възможно и да не си позволите да бъдете засенчени от конкуренцията, тъй като искате да бъдете победител във всяка битка, дори и в любовта.

Дева
Ако сте във връзка:

В началото на април няма да бъдете много любящи и ще обръщате по-малко внимание на човека, когото обичате. Това може да доведе до недоразумения, притеснения и недоверие. В средата на април връзката ще се подобри и ще се приспособите един към друг. До края на месеца страстта още повече ще ви сближи и ще почувствате приятна промяна в отношенията, което ще доведе до разговори за общи планове в бъдеще.

Ако сте свободни:

В началото на месеца може да срещнете човек, който ще ви направи добро впечатление. На пръв поглед, по отношение на поведението и качествата, които той показва, ще ви се стори, че сте срещнали сродната си душа. Събитията ще се развият бързо и бързо ще се опознаете и сближите. Честите излизания и разговори по различни теми скоро ще предизвикат желание за връзка, която може да бъде постигната до края на месеца.

Везни
Ако сте във връзка:

Ще се посветите в любовната сфера и ще видите по-ясно нуждите на партньора си. Ще се опитате да коригирате грешките и недоразуменията от миналия период, въпреки че няма да е лесно. През втората половина на месеца ще постигнете съгласие и доверие, а страстта ще се възобнови и ще ви сближи. Ще се насладите на чести съвместни излизания и посещения на места, където можете да се посветите един на друг.

Ако сте свободни:

Ще почувствате нуждата от телесна наслада и страстта във вас ще се увеличи. Това може да има отрицателен ефект в любовта, защото няма да вземате рационални решения и няма да бъдете разумни при избора на човек, който е подходящ за емоционална връзка. Избягвайте тайни връзки, защото ще бъде трудно да се поддържат стабилни. Освен страстта, ще бъдете изпълнени с временно чувство на ревност, затова бъдете внимателни.

Скорпион
Ако сте във връзка:

През първата половина на месеца ще постигнете близост и ще постигнете желаната стабилност в отношенията. Ще имате сериозни разговори за съвместните планове и ще се съсредоточите върху подобряването на условията за съвместен живот. В тази връзка ще постигнете съгласие, но през втората половина са възможни недоразумения и несъгласия. Възможно е да се разкрият някои тайни за некоректни постъпки и е необходимо и за двете страни да се ангажират с решаването им и увеличаването на тяхната искреност.

Ако сте свободни:

Първата половина на месеца няма да има специална активност в любовен план, но през втората половина на април може да бъдете привлечени от човек с един поглед. Привличането ще бъде взаимно, което може да доведе до събуждане на по-сериозни чувства и близост между вас. Вие ще се разбирате без много думи и е възможно да започнете връзка възможно най-скоро, но бъдете внимателни, защото е възможно вашия потенциален партньор да бъде заблуден от други хора.

Стрелец
Ако сте във връзка:

Началото на април може да ви донесе благоприятен обрат в отношенията. Вие ще знаете как да се настроите и как да посрещнете нуждите на любимия и по този начин да се разбирате по-добре. Възможно е да има разногласия по отношение на финансите, но през втората половина на месеца ще намерите общо споразумение. Избягвайте да криете нещата един от друг, защото те могат да охладят връзката ви през този период.

Ако сте свободни:

Ще имате нужда да намерите сродната душа и връзка, за която ще трябва да се потрудите и посветите, но също и да изпитате дълбоки емоции. Вие ще срещнете човек, който като че ли отговаря на критериите, но бъдете внимателни, защото е възможно да идеализирате човека в началото. В края на месеца ще се роди страст, но за нещо повече, ще трябва да бъдете търпеливи.

Козирог
Ако сте във връзка:

Вашият партньор ще се нуждае от повече подкрепа и внимание. В началото на април ще бъдете възпрепятствани по този въпрос и това може да доведе до разногласия. Ще можете да намерите общ език до средата на месеца и също така ще трябва да покажете чувствата си открито. До края на месеца ще имате възможност да реализирате общите ви планове, когато става дума за дом или семейството.

Ако сте свободни:

Месец април ще ви даде възможност да срещнете човек, с когото бихте могли да влезете в стабилна връзка в дългосрочен план. Ще си допаднете и това може да доведе до появата на взаимни чувства. Скоро ще се сближите, но в края на месеца може да се появи съмнение дали ще можете да изградите необходимата връзка. Не се притеснявайте, защото ще сте на път да постигнете целите си.

Водолей
Ако сте във връзка:

Ще имате възможност да виждате по-ясно приоритетите в отношенията и да подобрите близостта с любимия. Ще обсъдите общите планове и ще бъдете готови за някои предложения за качествени промени в отношенията. В средата на април са възможни несъгласия заради ваши тайни, затова внимавайте да не предизвиквате сериозни кавги и да охладите връзката. В края на месеца очаквайте свежест, изпълнена със страст.

Ако сте свободни:

Ще почувствате нуждата да останете свободни и да се забавлявате. Няма да ви привличат сериозни връзки. Може да се интересувате от човек който ви харесва отдавна, който е свободен и готов за приключение. Ще ви хареса вниманието, което получавате, но ще бъдете склонни към двойнствена игра, затова внимавайте тайната ви връзка да не бъде разкрита.

Риби
Ако сте във връзка:

В началото на месеца започвате да разбирате ценностите на партньора си и ще знаете какво е необходимо да направите за връзката си, за да бъде по-качествена. Несъгласие може да възникне поради по-голямата ви привързаност към приятелите, отколкото към близкия човек, но е преходно. Ще поправите грешките от изминалия период и ще решите разногласията така че към края на месеца ще се съгласите около финансите и общите планове, но е важно да поддържате добра комуникация и обмен на емоции.

Ако сте свободни:
Човекът, който ви допада и искате да започнете нещо по-сериозно, ще изглежда много затворен за вас и вашите опити да се опознаете по-добре ще срещнат отпор. Ще бъде трудно да установите комуникация, но въпреки че сте постоянни, ще разберете, че ще ви е трудно да намерите компромис. Накратко това може да ви разочарова, но през втората половина на април ще намерите човек, с когото ще намерите много общи интереси.

loading...