НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Психологическият ви портрет според дължината на ръката ви

Психологическият ви портрет според дължината на ръката ви

1909
0
Психологическият ви портрет според дължината на ръката ви
Психологическият ви портрет според дължината на ръката ви

Психологическият портрет на човек се прави по различни показатели: по име, дата на раждане, зодиакален знак, линии на ръката, определени действия. На базата на тези данни се правят психологически тестове и съвременни хороскопи, които всеки поне веднъж в живота си чете. Сега е трудно да си представим живота без тях.

И какво, ако психологическият ви портрет може да бъде направен по дължината на ръката ви? Това не е толкова странно и за да ви заинтригуваме още повече, не се нуждаете от линийка. Как така?

Опрете палеца на едната си ръка от вътрешната страна на лакътната става на другата ръка и с показалец се опитайте да стигнете китката си.

Успяхте ли? Поздравления! Вие имате големи ръце! Не сте успели? Това означава, че имате малки ръце.

Ако имате големи ръце – вие сте перфекционист. Всички подробности и детайли са от изключително значение за вас, понякога дори до точката на капризност (ако става въпрос за работа). Работата за вас е най-важна, а именно – нейното качество, а не нейното количество, поради което можете да отложите крайния срок, но определено ще си заслужава.

По природна вие сте много чувствителни и често приемате проблемите твърде лично. Най-интересното е, че приемате не само вашите проблеми присърце, но и на останалите. Това ви качество се оценява от приятелите ви и те знаят, че винаги ще ги изслушате.

Ако имате малки ръце – вие сте авантюрист, обичате пътешествията и тръпката. Не можете да си представите живота без интересни преживявания. Имате много гъвкав характер, но в живота винаги предпочитате фактите, а не интуицията.

Вижте още: Какво се случва с тялото и мозъка след смъртта?

Не обичате да вършите много задачи едновременно, за вас е важно да се концентрирате напълно в работата си. Понякога сте раздразнителни и сприхави и това ви носи трудности в изграждането на кариера.

Споделете с приятелите и близките си!

loading...