НАЧАЛО ЗДРАВЕ С тази маска ще премахнете бръчки, тъмни кръгове и петна от лицето

С тази маска ще премахнете бръчки, тъмни кръгове и петна от лицето

0
С тази маска ще премахнете бръчки, тъмни кръгове и петна от лицето
С тази маска ще премахнете бръчки, тъмни кръгове и петна от лицето

Спрете да харчите пари за скъпи продукти и процедури. Вместо това започнете да прилагате тази маска и веднага ще забележите промените.

Всички знаем, че кожата е най-големият и най-тънък орган на тялото. Той постоянно е изложен на външни влияния и има задачата да предпазва всички вътрешни органи от околната среда. Заради всичко това трябва да полагаме грижи за своята кожа.

Кожата ви може да страда от влиянието на слънце, замърсители, както и много други фактори. С течение на времето, в резултат на това, могат да се появят петна, обрив, бръчки и други кожни проблеми.

Ако не обръщаме внимание на кожата си, последствията могат да бъдат необратими, тъй като тя е много нежна и може лесно да бъде повредена. Това обаче не е лесна задача и изисква известни усилия.

За да почистят лицето си, дамите прибягват към скъпи процедури и кремове, но истината е, че можем да се погрижим за това у дома.

Използвайки тези средства за домашно лечение, можете да получите ефективни резултати на ниска цена. Освен това имате възможността да ги приготвите вкъщи, когато ви е удобно.

Маска за лице срещу бръчки, тъмни кръгове и петна

Необходими продукти:

  • ябълков оцет;
  • сода за хляб;
  • сокът от половин лимон;
  • мед;

Начин на приготвяне:

Прибавете една супена лъжица ябълков оцет към половин чаша вода, след това добавете содата, лимоновия сок и накрая меда. Разбъркайте всичко много добре. Можете да съхранявате сместа и да я приложите, когато пожелаете.

Измийте добре лицето си, за да премахнете следи от грим и мръсотия, както и да отворите порите. След това нанесете маската върху кожата, оставете да действа за 10 минути, след което измийте с топла вода.

Подсушете лицето си много внимателно с кърпа. Няколко дни след прилагането на тази маска, ще забележите как кожата ви започва да се променя драматично. Маската ще предотврати появата на бръчки, пъпки и други кожни проблеми без много усилия и без да е необходимо да харчите много пари.

Вижте още: Излекувайте кашлицата и бронхита с помощта на зелев лист и мед

Затова не харчете повече пари за скъпи продукти и процедури, а нанасяйте редовно тази маска и веднага ще забележите промените на лицето си.

loading...