НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете монета и разберете кога точно ще забогатеете!

Изберете монета и разберете кога точно ще забогатеете!

0
Изберете монета и разберете кога точно ще забогатеете!
Изберете монета и разберете кога точно ще забогатеете!

Древните гърци вярвали, че една монета трябва да изобразява героите от своите митове, а в Древен Рим – боговете Янус или Сатурн. Според легендите най-старите монети са изобразявали бога Янус.

На тях също имало нос на кораб и глава на бог с две лица. Те били посветени на бога на времето Сатурн, като кораба бил акостиран на бреговете на Италия.

От латински думата “монета” означава “съветник” или “предупреждение”. Това название било дадено от Джуно, една от богините на Рим, съпругата на Юпитер. Според легендата, именно тя сигнализирала на жителите на Рим за приближаването на врага или за предстоящите природни явления.

Монетите се считат за символи на просперитет. В обществото се смята, че за да станеш богат, трябва да работиш усилено…

Но има и поговорка, според която коня работи най-добре във ферма, но това не му помага да забогатее… Това се случва и с хората.

Тест за богатство

Нашият тест ще ви покаже как се отнасят парите към вас. Изберете най-атрактивната монета и прочетете резултата.

Първият вариант – монета от съветския период

За да живеете в просперитет, трябва да работите усилено. Не се притеснявайте! Вие трябва да сте много трудолюбиви и упорити, за да постигнете целите си. Не се отчайвайте от неуспехите. Продължете изпълнението на плановете си и резултатите от работата ви със сигурност ще ви зарадват!

Вторият вариант е старинна монета

Вашата цел скоро ще се реализира! Струва си да изчакате малко. Скоро ще получите предложение. Съгласете се на него! Новият проект ще ви даде възможност да получите солиден доход. Не се страхувайте, поемете рисковете! Внимателно проучете всички нови варианти за работа, за да не пропуснете добрите възможности.

Трети вариант – монета фън-шуй

Вашият избор предрича, че в близко бъдеще с финансите ви всичко ще бъде наред. Не се притеснявайте за доходите си и започнете да харчите парите си с радост, помагайки и на другите. Но не забравяйте и за себе си! Колкото по-лесно харчите парите си, толкова по-бързо ще идват при вас!

Вижте още: Магическата торбичка ще ви разкрие какво ви очаква в бъдеще

Четвърти вариант – монета с печат

Вие сте любимцитe на съдбата! Ако не вярвате в това, не можете да обясните събитията, които се случват с вас. В най-критичния ви момент късметът идва, за да ви спаси. След няколко години ще притежавате много пари. Опитайте се да не пропуснете новите интересни предложения, които щедро ви дава съдбата.

loading...