НАЧАЛО ЗДРАВЕ Тази напитка е по-мощна от хапче – варен банан с канела

Тази напитка е по-мощна от хапче – варен банан с канела

2209
0
Тази напитка е по-мощна от хапче - варен банан с канела
Тази напитка е по-мощна от хапче - варен банан с канела

Варен банан и канела. Ето защо трябва да ги имате винаги под ръка.

Често ли имате неспокойни, безсънни нощи? Сутринта се събуждате уморени с болки в тялото си?

Колкото повече искате да заспите, толкова повече съня се отдалечава от вас, а умът ви работи бързо и скоро ще разберете, че почти е сутрин?

Нередовният сън и безсънието могат да причинят множество заболявания като тревожност, стрес и депресия.

Ако мислите за нещата, които трябва да свършите на следващия ден, за семейството и проблемите, умът ви просто прави един вид напрегнато мислене и не можете лесно да го спрете.

Каквото и да е причината, трябва да направите нещо, за да подобрите съня си си и най-добре е за начало да изпробвате естествените средства и да не посягате веднага към хапчетата.

Това е проста рецепта, която има отличен вкус и прави чудеса. Бананите, особено тяхната кора е богата на магнезий и калий.

Магнезият е отличен за предотвратяване на нарушения на съня, но когато се комбинира с калий, той значително помага за отпускане на мускулите.

В действителност, магнезият е един от най-добрите минерали за релаксация. Имайте предвид, че трябва да купите органични банани без пестициди, защото за тази рецепта ви е необходима кората.

Необходими съставки:

1 съд с вода

1 банан, органичен

канела (по избор)

Приготвяне:

Поставете целия банан (или повече, ако правите по-голямо количество) във вряща вода. Оставя се да се вари в продължение на 10 минути. Прецедете и добавете канела на прах. Пийте един час преди лягане.

Не изхвърляйте банана! Можете да го изядете в комбинация с чая.

loading...