НАЧАЛО ЗДРАВЕ Упражнение с орехи, което премахва стреса и напрежението

Упражнение с орехи, което премахва стреса и напрежението

1302
0
Упражнение с орехи, което премахва стреса и напрежението
Упражнение с орехи, което премахва стреса и напрежението

Определено ще си помогнете благодарение на това упражнение с орехи! Уважавам източната медицина и считам този метод за отлично решение за всеки, който изпитва нервно напрежение от време на време.

Колкото по-сложни механизми има в нашето общество, толкова повече ще изпитваме стрес… Сега вече ще знаете как да се освободите от стреса и да успокоите нервите си само за няколко минути. Нуждаете се от 2 ореха и настроение! Методът действа незабавно: масажирайте дланите си с орехи. Черупката е толкова приятна на допир! Този естествен материал не може да бъде сравняван с нито един друг масажор за акупунктурни точки.

Как да облекчите стреса?

На нашите длани има активни точки, отговорни за работата на вътрешните органи. Когато ги масажите, можете да се отървете от различните болести!

Ефективността на упражнението с орехи източната медицина обяснява по следния начин: психическата активност се управлява не от главата, а от вътрешните органи: енергията е скрита в белите дробове, ума – в сърцето, духът – в черния дроб, волята – в далака, както и желанието за постигането на определена цел – в бъбреците. Има тясна връзка между пръстите и нервите, така че за бързата релаксация трябва да изпълните следните упражнения.

Упражнения за бърза релаксация:

1) Във всяка длан вземете 2 ореха и правете кръгови движения.

2) Поставете ореха върху активната точка, разположена на вътрешната повърхност на китката, притиснете леко и правете кръгови движения.

3) Леко масажирайте върховете на пръстите с пръстите на другата си ръка.

Стресът и напрежението възникват, когато човек не слуша вътрешния си глас, не обръща внимание на истинските си чувства. Не забравяйте, че източникът на хармонията и баланса вече е при вас!

Всеки от нас е самотен самурай. В душата има място, където можете да се отпуснете и да намерите хармония. Не е необходимо да ходите някъде, да се разсейвате от бремето на живота и да забравяте за себе си във вихъра на забавленията. Понякога е достатъчно да затворите очи и да се замислите за нещо наистина красиво, за да се успокоите!

Вижте още: Всички ядки имат нужда от накисване във вода! Ето защо!

Упражненията с орехи винаги ще ви помогнат в извънредна ситуация, когато трябва бързо да се успокоите. Добра идея е да носите няколко ореха в чантата си! Проверете тази техника и не забравяйте да я споделите с приятелите си.

loading...